Fokusfag > Volleyball

Fælles om volleyball

Volleyball

Som idrætsefterskole tilbyder vi adskillige sportsfag. Et af disse er volleyball, der altid er populært blandt efterskoleelever – og med god grund.

Hvorfor spille volley?

Volleyball er sjovt! Desuden er det en langt mere både taktisk og teknisk krævende sport, end den ved første øjekast fremstår som. Det tager lidt tid at lære den rette teknik med bolden, og det tager tid at få et ordentligt samarbejde kørende med medspillerne.

Men læringsperioden er dog det hele værd, og volley er en yderst interessant sport, uanset hvilket niveau man befinder sig på. Derfor kan du også sagtens træne volley på efterskolen, selvom du er begynder. Du vil blive overrasket over, hvor god du kan blive efter et års træning. Til træning opdeles der som udgangspunkt i piger og drenge, men ofte vil vi også niveauopdele træningen på tværs af kønnene.

Vi træner hele året

Som du sikkert ved, er der flere varianter af volleyball. Det er muligt at spille indendørs hele året, så det er her, de fleste træningspas finder sted her på efterskolen, hvor vi har tre indendørs volleybaner til rådighed.
Når vejret tillader det, benytter vi også flittigt vores to nye beachvolleybaner, og her kan det ofte blive endnu sjovere. Desuden er det altid rart at prøve lidt varierende omgivelser – og her på Onsild Idrætsefterskole får du altså prøvet begge typer volley.

Det hele handler dog ikke om træning. Således får du i løbet af året mulighed for at spille en del træningskampe og stævner med andre efterskoler. Som efterskoleårets volleyhøjdepunkt deltager vi også i Nordjysk Mesterskab for efterskoler i volley.

Lærere på volleyball

Peter Jokumsen
Lærer, dansk, tysk, fodbold og volleyball
Tlf: 28977728
Læs mere
Skjul vindue

Ansat siden 2019

Gitte Kær Jeppesen
Lærer, matematik, Engelsk, parasport, fitness og volleyball
Tlf: 30485925
Læs mere
Skjul vindue

Ansat siden 2020

Bliv elev

Er du klar til at få venner for livet, uforglemmelige oplevelser og udvikle dig helt vildt i et samspil med de mest dedikerede og engagerede voksne, du nogensinde har mødt?

Bliv elev

Andre fokusfag

Læs mere
Fodbold drenge
Fodbold drenge
Læs mere
Fodbold piger
Fodbold piger
Læs mere
Håndbold drenge
Håndbold drenge
Læs mere
Håndbold piger
Håndbold piger