Fokusfag > Volleyball

Fælles om volleyball

Volleyball

Som idrætsefterskole tilbyder vi adskillige sportsfag. Selvom fodbold og håndbold er to populære fokusvalg, er der også andre sportsgrene, der konstant stiger i popularitet. En af disse er volleyball, som bestemt er værd at prøve kræfter med, hvis du nyder spillets dynamik og elsker en omgang god motion.

Hvorfor spille volley?

Når man spiller volleyball, får man automatisk pulsen op. Desuden er det en langt mere teknisk og taktisk sport, end den ved første øjekast fremstår som. Det tager tid at lære den rette teknik med bolden, og det tager tid at få et ordentligt samarbejde kørende med medspillerne.

Læringsperioden er dog det hele værd – volley er en yderst interessant sport, uanset hvilket niveau man befinder sig på. Derfor kan du også sagtens træne volley på efterskolen, selvom du er begynder. Jo mere du spiller, desto mere vil du også forbedre dig!

Vi træner hele året

Som du sikkert ved, er der flere varianter af volleyball. Det er altid muligt at spille indendørs, så det er her, at de fleste træningspas vil finde sted her på efterskolen. Vi benytter dog også vores to nye beachvolleybaner, og her kan det ofte blive endnu mere sjovt. Desuden er det altid rart at prøve lidt varierende omgivelser – og her på Onsild Idrætsefterskole får du altså prøvet begge typer volley.

I løbet af året vil du få mulighed for at spille en del træningskampe. Vi deltager også i Nordjysk Mesterskab for efterskoler i volley. Dermed handler det ikke kun om træning hele året, men også nogle kampe og stævner. Volley er altid et intens, og altid en underholdende sport!

Eleverne siger følgende om faget

Sus årgang 14/15 siger:

“Det fedeste ved volley er, at det er seriøst, samtidig med det er sjovt at udfordre sig selv. Det er en holdsport, og det er sjovt, når alle kæmper for boldene.”

Lærere på volleyball

Anne Mette Høj Jensen
Lærer, Matematik, Engelsk, Idræt
Læs mere
Skjul vindue

Ansat siden 2005.

Retur fra barsel januar 2020.

Bliv elev

Er du klar til at få venner for livet, uforglemmelige oplevelser og udvikle dig helt vildt i et samspil med de mest dedikerede og engagerede voksne, du nogensinde har mødt?

Bliv elev

Andre fokusfag

Læs mere
Fodbold drenge
Læs mere
Fodbold Piger
Læs mere
Håndbold drenge
Læs mere
Håndbold piger