Floorball
Floorball fokusfag idrætsefterskole Nordjylland

floorball

Floorball er et udbredt spil i idrætsundervisningen i folkeskolen, så der er en god chance for, at du allerede har prøvet kræfter med det. Vi tilbyder floorball her på efterskolen, hvilket flere sportsinteresserede elever benytter sig af.

teknik og tempo

Floorball er et teknisk spil med højt tempo, og man når virkelig at få pulsen op undervejs. Samtidig er det en holdsport, som kræver samarbejde med medspillerne og ikke mindst en smule taktisk snilde.

Floorball fokusfag idrætsefterskole Jylland

hvad er floorball?

På mange måder minder sporten om ishockey, blot med lidt anderledes regler, passende udstyr og nogle andre omgivelser. Underholdningen er dog lige så høj, og floorball er langt mere tilgængeligt.

Floorball idrætsefterskole Nordjylland

alle kan være med

Det er en sportsgren, som alle kan være med til, uanset størrelse, køn, erfaring og lignende. Du vil lære en masse teknik, når du træner floorball på Onsild – lige fra skud til afleveringer, angreb og forsvar.

Floorball fokusfag idrætsefterskole Jylland (1)

"Det er en hyggelig sport som alle kan være med til trods forskellige niveauer. vi har en god træner og godt humør, værd gang vi spiller og det er rigtig dejligt"

Laurits

Nordjyske mesterskaber

Der vil typisk blive spillet Floorball mod andre efterskoler, og vi deltager naturligvis i Nordjyske mesterskaber.

Floorball fokusfag sportsefterskole Nordjylland
19

Besøg os

Har du lyst til at se vores skole og høre lidt om hvordan det er at være elev på Onsild Idrætsefterskole, så tilmeld dig én af følgende datoer i nedenstående formula

Book besøg

Visit Icon
Besøg os
Bliv Elev Icon
Onsild livet