Book et besøg til et infomøde på onsild

Vi har 1 ledig plads til elev uden støttebehov

i 9.klasse 24/25

Vi har 1 ledig plads til elev uden støttebehov

i 10.klasse 24/25

Ring på 98544433, så vi kan lave aftale om besøg til de 2 sidste pladser på årgang 24/25

 

Er du klar til at blive udfordret både menneskeligt, fagligt og sportsligt i et inspirerende og intenst efterskolemiljø?

Er du klar til at møde andre unge og sammen med dem få uforglemmelige oplevelser og udvikle dig i et samspil med dedikerede, engagerede og nærværende voksne?

Det tror vi du er!

Derfor er det nu I skal melde jer til et infomøde i formularen længere nede på denne side.

Husk vi har venteliste

til 10. klasse i

 25/26 og 26/27.

23

På et infomøde er der disse punkter :

Vi starter samlet med alle de tilmeldte familier, hvor vi gennemgår:

- En hverdag på skolen
- Et blik på et muligt skoleskema
- En kort gennemgang af vores årskalender
- Informere om de økonomiske forhold for et efterskoleophold


- I får en rundvisning, hvor nuværende elever fra skolen viser dig rundt
- Svare på eventuelle spørgsmål fra dig og dine forældre.

Vi slutter af med at holde et kort møde med hver familie:
- Spørge lidt ind til dig og din baggrund, så vi lærer dig lidt at kende


- Hvis du deltager i et infomøde er der ledige pladser på den årgang, du gerne vil gå på. Efter mødet har du 14 dage til at beslutte om du vil have en plads eller afvente med at tage en beslutning eller sige nej tak til en plads.

Hvis du siger "ja tak" får du et link på mail med en indmeldelsesblanket, som I har 14 dage til at returnere. Det koster 2000 kr. i indmeldelsesgebyr.

183506018 4343040379040731 1237049552554387401 N

Ledige pladser:

Det er gratis at stå på vores venteliste.

Opdateret 15/6-2024

2024/2025:

1 ledige plads i 9.kl. til elev uden støttebehov.

1 ledige plads i 10.kl. til elev uden støttebehov. 

Ring på 98544433 hurtigst muligt.

Vi har venteliste i 9. og 10.kl til elever med støttebehov.

2025/2026:

Venteliste i 10.kl. Der står 60 drenge og 50 piger

9.kl. har vi 5 ledige pladser

2026/2027:

Venteliste til 10.klasse. Der står 35 drenge og 40 piger på venteliste.

9.kl har vi 9 ledige pladser.

Alle der har meldt sig til infomøder i 2024 vil blive kontaktet ang. om de vil stå på venteliste. Det er gratis at stå på venteliste.

2027/2028

Vi oplever stor søgning fra elever til 10.kl. 27/28 i foråret, når de går i 6. kl og frem til uge 42 2024 i 7. kl., så book infomøde i det tidsrum hvis du vil sikre dig en plads. Vi regner med at have alle pladser optaget til 10.kl. i oktober 2024.

Find en dato til et infomøde herunder.

I forhold til ventelister på diverse årgange vil vi gerne gøre dem så dynamiske som muligt. Det gør vi ved at skrive ud til jer, der står på ventelisten hver anden måned om I stadig vil stå på ventelisten. Hvis vi ikke modtager svar indenfor en uge, vil man ikke længere stå på ventelisten.

Det er gratis at stå på ventelisten.

Bookingformular

bliv elev på onsild idrætsefterskole

Er du klar til at blive udfordret både menneskeligt, fagligt og sportsligt i et inspirende og intenst efterskolemiljø? Er du klar til at møde andre unge, uforglemmelige oplevelser og udvikle dig i et samspil med  dedikerede, engagerede og nærværende voksne?

IMG 6081

Optagelses-
proceduren på Onsild

Man skal booke et besøg til et infomøde ved at benytte sig af kontakt formularen her på siden.

Hvis der ingen ledige pladser er, kan man blive skrevet op på venteliste. Vi kontakter jer hvis der skulle blive en plads. I formularen her over skal I klikke på feltet:

venteliste 10.kl. 25/26

eller venteliste 10.kl. 26/27.

Man skal altså ikke melde sig til en konkret dato, hvis der er ventelist til den årgang og klassetrin, man søger efter.

Det er gratis at stå på ventelisten. Vi opdaterer ventelisten hver anden måned.

For jer der søger årgange og klassetrin, der endnu ikke er venteliste til endnu gælder følgende:

Har du endnu ikke besøgt Onsild Idrætsefterskole, og er du nysgerrig for at vide mere, kan du booke dit besøg til et infomøde, via formularen her på siden. Det er et krav at besøge skolen, inden du kan blive indmeldt som elev. Besøget varer ca. 2 timer og indeholder rundvisning, orientering om skolen og en samtale.

Når du har besøgt skolen og haft en samtale med os, sender vi efterfølgende en indmeldingsformular, som I har 14 dage til at "sige ja tak, nej tak eller ved ikke endnu". 

Ved "ja tak" udfyldes indmeldelsesblanketten og denne bekræftes skriftligt af skolen ved modtagelsen, og ved samme lejlighed sendes opkrævning på 2.000 kr, hvilket er et indmeldelsesgebyr, som dækker administrationsudgifter, en skoledragt, gymnastiktøj samt t-shirt og shorts.

Ved "ved ikke endnu" skal I kontakte os på 98544433, så vi kan få en snak om, hvilke overvejelser I gør jer og flytte eleven til "elev afventer" mappen i vores optagelsessystem. Så skal I bare henvende jer, når I har taget en beslutning. Vi kan dog ikke garantere at der er en plads til den tid.

Ved " nej tak" skal I sende en mail til kontor@onsild.dk og skrive at I ikke er interesseret i en plads, så vi kan slette barnet i vores optagelsessystem.

Ugeprisen for skoleåret 24/25 er på 2.595 kr.

Man er altid velkommen til at henvende sig til skolen og forhøre om ledige pladser. Vi gør opmærksom på, at skolen kun optager elever, der er ikke-rygere og ikke bruger snus.

 

Se vores brochure

IMG 1461

Det får du ud af besøget

Der er en god chance for, at du finder ud af, om Onsild er noget for dig. Og ikke mindst om Onsild Idrætsefterskole nu også passer til dine behov. Efterskolernes Dag er en begivenhed, hvor mange besøgende får det sidste skud inspiration til at tilmelde sig efterskolen. Andre finder måske ud af, at efterskolelivet ikke lige passer til dem.