Book et besøg til et infomøde på onsild

Er du klar til at blive udfordret både menneskeligt, fagligt og sportsligt i et inspirerende og intenst efterskolemiljø?

Er du klar til at møde andre unge og sammen med dem få uforglemmelige oplevelser og udvikle dig i et samspil med dedikerede, engagerede og nærværende voksne?

Det tror vi du er!

Derfor er det nu I skal melde jer til et infomøde i formularen længere nede på denne side.

Husk vi har venteliste til 10. kl. i 24/25 og 25/26.

23

På et infomøde er der disse punkter :

Vi starter samlet med alle de tilmeldte familier, hvor vi gennemgår:

- En hverdag på skolen
- Et blik på et muligt skoleskema
- En kort gennemgang af vores årskalender
- Informere om de økonomiske forhold for et efterskoleophold


- I får en rundvisning, hvor nuværende elever fra skolen viser dig rundt
- Svare på eventuelle spørgsmål fra dig og dine forældre.

Vi slutter af med at holde et kort møde med hver familie:
- Spørge lidt ind til dig og din baggrund, så vi lærer dig lidt at kende


- Hvis du deltager i et infomøde er der ledige pladser på den årgang, du gerne vil gå på. Efter mødet har du 14 dage til at beslutte om du vil have en plads eller afvente med at tage en beslutning eller sige nej tak til en plads.

Hvis du siger "ja tak" får du et link på mail med en indmeldelsesblanket, som I har 14 dage til at returnere. Det koster 1500 kr. i indmeldelsesgebyr.

183506018 4343040379040731 1237049552554387401 N

Ledige pladser:

Det er gratis at stå på vores venteliste.

Opdateret 20/7-2023

2023/2024: 

Venteliste i 9. og 10.klasse  

Det er stadig muligt at skrive sig på ventelisten nedenfor.

2024/2025:

Venteliste i 10.kl. Der står 60 drenge og 70 piger på ventelisten .

5 ledige pladser i 9.kl. 

2025/2026:

Venteliste i 10.kl. Der står 25 drenge og 25 piger

9.kl. har vi 15 ledige pladser

2026/2027

Vi oplever stor søgning, så for dig, der er interesseret i 10.kl,  skal du booke en plads på en af de næste infomøder.

Find en dato til et infomøde herunder.

I forhold til ventelister på diverse årgange vil vi gerne gøre dem så dynamiske som muligt. Det gør vi ved at skrive ud til jer, der står på ventelisten hver anden måned om I stadig vil stå på ventelisten. Hvis vi ikke modtager svar indenfor en uge, vil man ikke længere stå på ventelisten.

Bookingformular

bliv elev på onsild idrætsefterskole

Er du klar til at blive udfordret både menneskeligt, fagligt og sportsligt i et inspirende og intenst efterskolemiljø? Er du klar til at møde andre unge, uforglemmelige oplevelser og udvikle dig i et samspil med  dedikerede, engagerede og nærværende voksne?

IMG 6081

Optagelses-
proceduren på Onsild

Man skal booke et besøg til et infomøde ved at benytte sig af kontakt formularen her på siden.

Hvis der ingen ledige pladser er, kan man blive skrevet op på venteliste. Vi kontakter jer hvis der skulle blive en plads. I formularen herunder skal I klikke på feltet, venteliste 9.kl 23/24, venteliste 10.kl 24/25 eller venteliste 10.kl. 25/26.

Man skal altså ikke melde sig til en konkret dato, hvis der er ventelist til den årgang og klassetrin, man søger efter.

Det er gratis at stå på ventelisten. Vi opdaterer ventelisten hver anden måned.

For jer der søger årgange og klassetrin, der endnu ikke er venteliste til endnu gælder følgende:

Har du endnu ikke besøgt Onsild Idrætsefterskole, og er du nysgerrig for at vide mere, kan du booke dit besøg til et infomøde, via formularen her på siden. Det er et krav at besøge skolen, inden du kan blive indmeldt som elev. Besøget varer ca. 2 timer og indeholder rundvisning, orientering om skolen og en samtale.

Når du har besøgt skolen og haft en samtale med os, sender vi efterfølgende en indmeldingsformular, som I har 14 dage til at "sige ja tak, nej tak eller ved ikke endnu". 

Ved "ja tak" udfyldes indmeldelsesblanketten og denne bekræftes skriftligt af skolen ved modtagelsen, og ved samme lejlighed sendes opkrævning på 1.500 kr, hvilket er et indmeldelsesgebyr, som dækker administrationsudgifter, en skoledragt, gymnastiktøj samt t-shirt og shorts.

Ved "ved ikke endnu" skal I kontakte os på 98544433, så vi kan få en snak om, hvilke overvejelser I gør jer og flytte eleven til "elev afventer" mappen i vores optagelsessystem. Så skal I bare henvende jer, når I har taget en beslutning. Vi kan dog ikke garantere at der er en plads til den tid.

Ved " nej tak" skal I sende en mail til kontor@onsild.dk og skrive at I ikke er interesseret i en plads, så vi kan slette barnet i vores optagelsessystem.

Ugeprisen for skoleåret 23/24 er på 2.595 kr.

Man er altid velkommen til at henvende sig til skolen og forhøre om ledige pladser. Vi gør opmærksom på, at skolen kun optager elever, der er ikke-rygere og ikke bruger snus.

 

Se vores brochure

IMG 3339

Efterskolernes Dag 2023

24/9 kl. 13-17
På Efterskolernesdag får du mulighed for at komme på besøg og dermed danne dig et indtryk af efterskolen, hvilket kan være rart, hvis du endnu ikke er 100% afklaret omkring dit valg af efterskole. Du vil denne dag kunne se aktiviteter, når du bliver vist rundt på skolen. Du vil komme til en efterskole, hvor vi prøver at afspejle en almindelig hverdag.

Vi får rigtigt mange besøgende, så derfor har vi fokus på at vise besøgende familier, hvad vi er for en efterskole. I vil få en rundvisning af en af de nuværende elever og vores ansatte står klar, hvis I har spørgsmål og sidst, men ikke mindst vil vi byde jer på lidt lækkert fra vores køkken. Det er vores mål at I tager hjem med en sikker idé om hvad Onsild Idrætsefterskole har at byde på.

Det vil ikke være muligt at blive skrevet op eller reservere en plads på efterskolernesdag, da vi ikke har tid til at tage en samtale med jer. I skal melde jer til et infomøde via formularen på denne side.

 

IMG 1461

Det får du ud af besøget

Der er en god chance for, at du finder ud af, om Onsild er noget for dig. Og ikke mindst om Onsild Idrætsefterskole nu også passer til dine behov. Efterskolernes Dag er en begivenhed, hvor mange besøgende får det sidste skud inspiration til at tilmelde sig efterskolen. Andre finder måske ud af, at efterskolelivet ikke lige passer til dem.