studieture (lejrskole)

Igennem et år på Onsild Idrætsefterskole tager vi på mange forskellige ture ud af huset. Fagteams byder jer velkommen til Skagen, Århus, bondegårdsbesøg og måske en tur til København!

IMG 6175

gymnastikopvisninger

En gruppe af gymnastiknørder vil sammen med dig og alle de andre elever tage ud og lave gymnastikopvisninger rundt om i landet – det er fedt! En gruppe af sportsnørder vil sammen med dig spille et hav af kampe i fodbold, håndbold, floorball, volleyball, basketball og andre sportsgrene – er du klar?

IMG 5523

Skitur

Et af årets absolutte højdepunkter er vores fantastiske skitur!

I januar skifter vi bøgerne ud med sne, frisk luft og ski under fødderne. Vi tager i en uge på skilejrskole i Sverige eller Norge. Naturen byder på overvældende oplevelser og intet er federe end frost, pister, hyttehygge og masser af fællesoplevelser.

 

Tryk på linket her: Årets skitur og se videoen fra årets skitur til Geilo

IMG 6023

forskellige aktiviteter

Alle skal lære at køre på både langrendsski og alpinski. For nogle er det helt nyt – de skal have teknikken ind i kroppen. For andre er det nemt at styre skiene – de skal have nye udfordringer. Der er instruktion på mange niveauer for at sikre en succesoplevelse for alle.

Ugen byder på mange forskellige aktiviteter både i hytten og i sneen – derfor bliver det en uge, hvor vi virkelig kommer tæt på hinanden.

Friluftsture

Vi har også flere friluftsture fordelt over året. På vores friluftsture er målet at give eleverne gode oplevelser i naturen. Der er ikke tale om overlevelsesture, men derimod ture, hvor hyggen og samværet er i højsædet. Vi slår lejr, sover i telte, laver mad over bål, synger, kører mountainbike, bader i koldt vand, laver pandekager, klatrer i træer, spiller bold, fisker og meget andet kan vi finde på. Målet er, at man kommer træt hjem, med smil på læben, beskidt og røglugtende tøj og en fed oplevelse i bagagen.

19

Besøg os

Har du lyst til at se vores skole og høre lidt om hvordan det er at være elev på Onsild Idrætsefterskole, så tilmeld dig én af følgende datoer i nedenstående formula

Book besøg

Visit Icon
Besøg os
Bliv Elev Icon
Onsild livet