Fokus Slogan Fodbold
Fodbold Drenge som fokusfag på idrætsefterskole Nordjylland

fodbold

// DRENGE

Fodbold er den mest populære sport i Danmark, og her hos Onsild Idrætsefterskole får du rig mulighed for at dyrke den. Vi prioriterer højt, at du udvikler dig som individuel- og holdspiler.

alle kan være med

Alle kan være med på vores fodboldhold – uanset indledende niveau. Dermed er der ingen grund til at afvise fodbolden, så længe interessen er til stede. Fodbold som fast fag er både underholdende og lærerigt!

Fodbold Drenge på idrætsefterskole Jylland

mesterskaber og kampe

Udover vores ugentlige træningssessioner vil du også få rigeligt med kamperfaring. Vi spiller regelmæssigt kampe mod andre efterskoler i den landsdækkende DBU-turnering, hvor konkurrencen er helt i top. En anden stor begivenhed er de Nordjyske Mesterskaber, som vi spiller udendørs i september. Her får spillerne for alvor mulighed for at vise niveauet, og da turneringen ligger i begyndelsen af efteråret, er det en begivenhed, der får rystet fodboldholdet sammen på fremragende vis.

Fodbold Drenge som fokusfag

indefodbold

Januar måned byder på Nordjyske Mesterskaber i indefodbold. Vi træner indefodbold i den frie aftentid i månederne op til stævnet. Der er fokus på det taktiske, det tekniske og indøvede systemspil. Lysten og gejsten afspejler sig i kvaliteten, hvorfor vi de sidste par år har kvalificeret os til Danmarksmesterskaberne i indefodbold.

Fodbold for drenge på idrætsefterskole Nordjylland

"Man lærer at spille fodbold på en mere taktisk måde, og det er ligemeget om du er nybegynder eller ej, det er plads til alle"

Lucas

fodbold året rundt - kunstgræs

Da vi træner hele året rundt, behøver du ikke at bekymre dig om at miste formen over vinteren. Vi benytter kunststofbanen i Hobro i perioden fra november til marts, hvilket sikrer gode træningsforhold, selv når vejret er skidt.
Der er altid to trænere på til træningerne, så alle bliver udfordret og får gode oplevelser på netop deres niveau!

Fodbold Drenge Fodbold Piger

Undervisere på fokusfaget

IMG 1933 (1)

Peter Jokumsen

Lærer

Dansk, Tysk, Medborgerskab, Fodbold, volleyball, Drengehåndbold

Ansat siden 2019
IMG 2086

Michael Jeppesen

Lærer

Dansk, Engelsk, Medborgerskab, Fodbold og Trivselsteam

Ansat siden 2016
IMG 2062

Mikkel Kjelsbak Lund

Lærer

Matematik, Spring, Gymnastik, Fodbold, Fysisk træning

Ansat siden 2022
19

Besøg os

Har du lyst til at se vores skole og høre lidt om hvordan det er at være elev på Onsild Idrætsefterskole, så tilmeld dig én af følgende datoer i nedenstående formula

Book besøg

Visit Icon
Besøg os
Bliv Elev Icon
Onsild livet