Håndbold
Håndbold Dreng som fokusfag idrætsefterskole Nordjylland

håndbold

// drenge

Som idrætsefterskole har vi et naturligt fokus på håndbold, da det først og fremmest er en af de mest populære sportsgrene i Danmark – men også på grund af håndboldens interessante dynamik, og ikke mindst at udøvernes fysiske form bliver vedligeholdt.

den bedste træning

Drenge og piger træner hver for sig, da det giver den bedste træning. På denne side får du info om drengeholdet. Der er dog mulighed for ekstra træninger om aftenen, hvor holdene vil være blandede.

Håndbold Dreng som fokusfag idrætsefterskole Jylland

generelt om håndboldtræningen

Vi træner håndbold mindst 1 gang om ugen. Der er plads til alle spillere, uanset tidligere niveau, og det er så godt som garanteret, at du vil forbedre dig undervejs – uanset om du er tidligere klubspiller eller en helt ny håndboldspiller. Vi træner masser af teknik, taktik og der er altid plads til kamp. I træning er der ofte et tema der kører fra opvarmning og til kamptræning. På denne måde er der en rød tråd fra start til slut, så vi det maksimale ud af træningen

Håndbold Dreng idrætsefterskole Nordjylland

det taktiske element

Vi har ofte stor tilslutning til håndbold og der vil derfor være mulighed for niveaudeling i dele af træningen. Vi har desuden fokus på det taktiske element af håndboldspillet. Her vil du få forbedret din viden om positioner, åbninger, forsvarsspil, kontra og meget mere. Vi prøver at inddrage alt, hvad der er relateret til håndbold i træningen, hvad enten det er teoretisk eller praktisk.I de varme måneder prøve vi også kræfter af med strandhåndbold. Her er der mindre kropskontakt, men til gengæld taktik og tricks (piruetter, vip, etc).

"Man behøver ikke at have spillet håndbold før så længe man gider sporten er der plads til alle"

Andreas

kampe og turneringer

I løbet af dit efterskoleår vil du komme til at spille kampe mod andre efterskoler sammen med håndboldholdet. Vi deltager i den Nordjyske Efterskoleturnering og tager desuden ud til diverse træningskampe. Det er en god måde at konkurrere på, for her bliver det pludselig en del mere udfordrende, end det er til træning.

I slutningen af efterskoleåret deltager vi i det Nordjyske Mesterskab i håndbold. Her er der en fed stemning, og der er garanti for gode oplevelser. Vi har som reglen to hold meldt til, så der er mulighed for at deltage på ens eget niveau.

Håndbold Drenge

Undervisere på fokusfaget

IMG 2088

Maria Mousten Christensen

Lærer

Engelsk, Medborgerskab, Håndbold og Trivselsteam

Ansat siden 2017
IMG 2292

Maria Breed Nielsen

Lærer

Dansk, Tysk, Engelsk, Håndbold, Fitness

Ansat siden 2018
19

Besøg os

Har du lyst til at se vores skole og høre lidt om hvordan det er at være elev på Onsild Idrætsefterskole, så tilmeld dig én af følgende datoer i nedenstående formula

Book besøg

Visit Icon
Besøg os
Bliv Elev Icon
Onsild livet