Springgymnastik
IMG 8675

springgymnastik

Har du altid drømt om at lære at stå på hænder eller slå en baglæns salto? Så skal du melde dig til springgymnastik, hvor det kompetente springteam på sikker vis vil lære dig mange nye fede spring.

bevægelsesfrihed

Springgymnastik er en udfordrende idrætsdisciplin, som giver dig et stor kropsbevidsthed og giver dig en fremragende bevægelsesfrihed.

IMG 8374

plads til alle

Lige meget om du nybegynder eller erfaren springgymnast har vi plads til dig. Til springgymnastik har vi både fokus på de grundlæggende elementer af springgymnastik, men også for glæden ved at springe og følelsen af at få luft under fødderne

4 (1)

Topmoderne springcenter

På Onsild Idrætsefterskole træner vi i et topmoderne springcenter med nedgravede trampoliner i gulvet, fast springgrav, løsskumsgrav, minitrampoliner og 15 meter fasttrack (trampolinbane).

Springgymnastik idrætsefterskole i Jylland

"Det er sjovt og man behøver ikke være god for at vælge det, da man får hjælp og feedback på hvad man laver"

Maya

Rosendalhallen

I Rosendalhallen har vi derfor alle muligheder for at give dig en oplevelse med nye udfordringer, sved på panden og i smil på læben, alt sammen mens du vender på hovedet.

Springgymnastik sportsefterskole i Nordjylland

Undervisere på fokusfaget

IMG 2062

Mikkel Kjelsbak Lund

Lærer

Matematik, Spring, Gymnastik, Fodbold, Fysisk træning

Ansat siden 2022
IMG 2074

Frederik Schytte

Lærer

Matematik, Spring, Fællesgymnastik, Zumba, Medborgerskab

19

Besøg os

Har du lyst til at se vores skole og høre lidt om hvordan det er at være elev på Onsild Idrætsefterskole, så tilmeld dig én af følgende datoer i nedenstående formula

Book besøg

Visit Icon
Besøg os
Bliv Elev Icon
Onsild livet