Springgymnastik
Springgymnastik fokusfag idrætsefterskole Nordjylland

springgymnastik

Har du altid drømt om at lære at stå på hænder eller slå en baglæns salto? Så skal du melde dig til springgymnastik, hvor det kompetente springteam på sikker vis vil lære dig mange nye fede spring.

bevægelsesfrihed

Springgymnastik er en udfordrende idrætsdisciplin, som giver dig et stor kropsbevidsthed og giver dig en fremragende bevægelsesfrihed.

Springgymnastik fokusfag idrætsefterskole Jylland

plads til alle

Lige meget om du nybegynder eller erfaren springgymnast har vi plads til dig. Til springgymnastik har vi både fokus på de grundlæggende elementer af springgymnastik, men også for glæden ved at springe og følelsen af at få luft under fødderne

Springgymnastik idrætsefterskole i Nordjylland

Topmoderne springcenter

På Onsild Idrætsefterskole træner vi i et topmoderne springcenter med nedgravede trampoliner i gulvet, fast springgrav, løsskumsgrav, minitrampoliner og 15 meter fasttrack (trampolinbane).

Springgymnastik idrætsefterskole i Jylland

"Det er sjovt og man behøver ikke være god for at vælge det, da man får hjælp og feedback på hvad man laver"

Maya

Rosendalhallen

I Rosendalhallen har vi derfor alle muligheder for at give dig en oplevelse med nye udfordringer, sved på panden og i smil på læben, alt sammen mens du vender på hovedet.

Springgymnastik sportsefterskole i Nordjylland

Undervisere på fokusfaget

86BC35E1 0D2C 435F 8A67 B47BD21FEF8F

Mikkel Kjelsbak Lund

Lærer

Matematik, Spring, Gymnastik, Fodbold, Fysisk træning

Ansat siden 2022
19

Besøg os

Har du lyst til at se vores skole og høre lidt om hvordan det er at være elev på Onsild Idrætsefterskole, så tilmeld dig én af følgende datoer i nedenstående formula

Book besøg

Visit Icon
Besøg os
Bliv Elev Icon
Onsild livet