Badminton
Badminton som fokusfag på idrætsefterskole i Nordjylland

badminton

Er du vild med badminton? Så er det oplagt at vælge sportsgrenen som fokusfag i løbet af dit efterskoleår. Alle kan være med, uanset tidligere niveau, og du vil med garanti forbedre dig undervejs

en underholdende sportsgren

På overfladen kan badminton måske virke som et ensartet spil, men det er langt fra tilfældet. Det er en sport, der både er udfordrende og varierende på samme tid. Dermed er badminton også særdeles sjovt at spille – både når det gælder kamp, men også når vi laver vores varierende træningsøvelser.

Badminton på idrætsefterskole i Nordjylland

badminton som fokusfag

Selv hvis du aldrig rigtigt har spillet badminton før, er det stadig rigtigt sjovt fra start. Du vil hurtigt få forbedret niveauet, og med et års træning på efterskolen kan det være, at du får lyst til at spille i klub senere.

Badminton på idrætsefterskole Jylland

gode træningsmuligheder

Med badminton som fokusfag får du mulighed for at træne regelmæssigt. Vi har vores egen hal, hvor fokusfaget foregår. Desuden kan du træne med vennerne, når I har tid og lyst. Der er altså super gode muligheder for at få øvet sig meget.

Badminton som fokusfag på idrætsefterskole

"Badminton er et meget sjovt fokus fag at have. Man får bedre forhold til hindanen, og man får spillet en helt masse, så man skal forvente at man bliver god i slutningen"

Mads

kampe og turnering

Det er altid muligt at arrangere indbyrdes badminton kampe mod hinanden på efterskolen, men vi deltager faktisk også i en årlig turnering. Det drejer sig om NM (Nordjysk Mesterskab for efterskoler), hvor du for alvor får mulighed for at vise talentet. Det er en sjov dag, hvor mange forskellige sportsgrene er i spil, og en af dem er naturligvis badminton.

Mange vælger at spille badminton på efterskolen, og hvis du har interessen, er du bestemt også velkommen til at deltage i fokusfaget!

Badminton

Undervisere på fokusfaget

IMG 2035

Mads Damgaard

Lærer

Dansk, Engelsk, Medborgerskab, Badminton, American Sport, PR & Medier

Ansat siden 2020
19

Besøg os

Har du lyst til at se vores skole og høre lidt om hvordan det er at være elev på Onsild Idrætsefterskole, så tilmeld dig én af følgende datoer i nedenstående formula

Book besøg

Visit Icon
Besøg os
Bliv Elev Icon
Onsild livet