Fokus Slogan Fodbold
Håndbold Piger som fokusfag idrætsefterskole Nordjylland

håndbold

// piger

Håndbold er en sport, som mange danske piger vælger at dyrke, og derfor er der naturligvis også mulighed for at spille håndbold her på Onsild Idrætsefterskole. Drenge og piger træner hver for sig, da det giver den bedste træning. På denne side får du info om pigeholdet. Der er dog mulighed for ekstra træninger om aftenen, hvor holdene er blandede.

håndbold som fokusfag

Vi træner håndbold mindst 1 gang om ugen. Der er plads til alle spillere, uanset tidligere niveau, og det er så godt som garanteret, at du vil forbedre dig undervejs – uanset om du er tidligere klubspiller eller en helt ny håndboldspiller.

Håndbold Piger som fokusfag idrætsefterskole Nordjylland (1)

generelt om træningen

Vi træner masser af teknik, taktik og der er altid plads til kamp. I træning er der ofte et tema der kører fra opvarmning og til kamptræning. På denne måde er der en rød tråd fra start til slut, så vi det maksimale ud af træningen. Vi har ofte stor tilslutning til håndbold og der vil derfor være mulighed for niveaudeling i dele af træningen

Håndbold Piger fokusfag idrætsefterskole Jylland

det taktiske element

Vi har desuden fokus på det taktiske element af håndboldspillet. Her vil du få forbedret din viden om positioner, åbninger, forsvarsspil, kontra og meget mere. Vi prøver at inddrage alt, hvad der er relateret til håndbold i træningen, hvad enten det er teoretisk eller praktisk. I de varme måneder prøve vi også kræfter af med strandhåndbold. Her er der mindre kropskontakt, men til gengæld taktik og tricks (piruetter, vip, etc).

"I håndbold er der plads til alle niveauer. Vi får øvet en masse sammenspil og kommer til at deltage i turneringer i løbet af året. Træningerne kan byde på både teknisk, fysisk og taktisk spil"

Sigrid & Alberte

kampe og turneringer

I løbet af dit efterskoleår vil du komme til at spille kampe mod andre efterskoler sammen med håndboldholdet. Vi deltager i den Nordjyske Efterskoleturnering og tager desuden ud til diverse træningskampe. Det er en god måde at konkurrere på, for her bliver det pludselig en del mere udfordrende, end det er til træning. I slutningen af efterskoleåret deltager vi i det Nordjyske Mesterskab i håndbold. Her er der en fed stemning, og der er garanti for gode oplevelser. Vi har som reglen to hold meldt til, så der er mulighed for at deltage på ens eget niveau.

Håndbold Piger idrætsefterskole Nordjylland

Undervisere på fokusfaget

IMG 2088

Maria Mousten Christensen

Lærer

Engelsk, Medborgerskab, Håndbold og Trivselsteam

Ansat siden 2017
IMG 2292

Maria Breed Nielsen

Lærer

Dansk, Tysk, Engelsk, Håndbold, Fitness

Ansat siden 2018
19

Besøg os

Har du lyst til at se vores skole og høre lidt om hvordan det er at være elev på Onsild Idrætsefterskole, så tilmeld dig én af følgende datoer i nedenstående formula

Book besøg

Visit Icon
Besøg os
Bliv Elev Icon
Onsild livet