Fodbold
Fodbold Piger som fokusfag på idrætsefterskole Nordjylland

fodbold

// piger

Det får du som pigefodboldspiller på Onsild Idrætsefterskole. Hvis du har lyst til at være en del af vores fodboldhold, kan du se frem til at træne hele året rundt.

Fokus på træning – men vi har også kampe og turneringer

Vores største fokus er at lade vores fodboldinteresserede piger udvikle deres fodboldspil, mens de nyder efterskoleåret. Der vil være mange forskellige tilpassede træningsøvelser, og du vil opleve, at det er superfedt at spille fodbold her.

IMG 8929

Alle kan være med

Det bliver både sjovt og udfordrende! Alle kan være med på fodboldholdet, uanset hvor god du er til fodbold i forvejen. I løbet af skoleåret vil pigerne deltage i en turnering med andre efterskoler.

Fodbold Piger idrætsefterskole Jylland

Nordjyske mesterskaber

En stor årlig begivenhed er de Nordjyske Mesterskaber i fodbold, som finder sted i september. Her går vi altid efter en samlet sejr – både med pige- og drengeholdet. Så meld dig til fodbold, når du begynder på Onsild Idrætsefterskole

Fodbold Piger på idrætsefterskole Nordjylland

"Alle kan være med også selvom man ikke har spillet før, og så får man et helt fantastisk fælleskab på holdet"

Stine

Kunstbane

I modsætning til almindelige fodboldklubber, som holder pause med udendørs fodbold over vinteren, har vi på Onsild Idrætsefterskole mulighed for at holde de udendørs fodboldtræninger kørende hele skoleåret. Vi har nemlig et samarbejde med Hobro IK, og det betyder, at vi kan benytte deres kunststofbane ved DS Arena fra november til marts. Det sikrer en god vintertræning i de måneder, hvor vores eget græs stadig venter på de rette vejrforhold.

Fodbold Drenge Fodbold Piger (1)

Undervisere på fokusfaget

IMG 1933 (1)

Peter Jokumsen

Lærer

Dansk, Tysk, Medborgerskab, Fodbold, volleyball, Drengehåndbold

Ansat siden 2019
IMG 2086

Michael Jeppesen

Lærer

Dansk, Engelsk, Medborgerskab, Fodbold og Trivselsteam

Ansat siden 2016
IMG 2062

Mikkel Kjelsbak Lund

Lærer

Matematik, Spring, Gymnastik, Fodbold, Fysisk træning

Ansat siden 2022
19

Besøg os

Har du lyst til at se vores skole og høre lidt om hvordan det er at være elev på Onsild Idrætsefterskole, så tilmeld dig én af følgende datoer i nedenstående formula

Book besøg

Visit Icon
Besøg os
Bliv Elev Icon
Onsild livet