Adventure
Adventure på lille idrætsefterskole i Nordjylland

adventure

Adventure er et fag, som tager udgangspunkt i idrætsgrene, der kan dyrkes i naturen. Alle timer foregår ude, så du skal være klar på sol, regn og rusk.

prøv grænser af

Adventure er det perfekte fag til dig, som kan lide at prøve grænser af i højderne, på og i vandet eller med fart på igennem skoven.

IMG 9625

motion og viden

Det er ikke kun motion, du får ud af dette fokusfag. Du kommer til at lære om friluftsliv undervejs i timerne, når vi tager på overnatningstur eller blot laver ”nak & æd den danske natur” på bålpladsen ved skolen. De elever, der vælger adventure, inddrages i planlægningen af timernes indhold og fokusfaget inkluderer flere forskellige discipliner.

IMG 9552

hvad laver vi i løbet af året?

-Træklatring
-Kanosejlads
-Kajaksejlads
-O-løb
-Mountainbike
-Ridning
-Madlavning over åben ild

Aktiviteter der altid indgår er træklatring, kajak, kano og mountainbike, hvor vi normalt deltager i årets store MTB-løb for efterskoler i Rold skov.

Adventure fokusfag idrætsefterskole i Jylland

"Hvis man godt kan lide at være udenfor og ikke har nået i mod at blive en smule beskidt, er adventure lige noget for dig. Man får lov til at prøve så mange forskellige ting og for rykket sine grænser på en helt fantastisk måde. Alt kan lade sig gøre på adventure bare det forgår uden for"

Laura

aktiviteter i naturen

Alt dette og meget mere kan du blive udsat for, når du vælger adventure hos Onsild Idrætsefterskole. Så længe aktiviteten foregår i naturen, er det en mulighed i adventurefaget!

Adventure idrætsefterskole Nordjylland

Undervisere på fokusfaget

Charlotte Sveistrup

Charlotte Sveistrup

Lærer

Dansk, Naturfag, Adventure, Paraport, Yoga, Ordblindekoordinator og trivselsteam

Ansat siden 2008
19

Besøg os

Har du lyst til at se vores skole og høre lidt om hvordan det er at være elev på Onsild Idrætsefterskole, så tilmeld dig én af følgende datoer i nedenstående formula

Book besøg

Visit Icon
Besøg os
Bliv Elev Icon
Onsild livet