Fokus Slogan Fodbold
Cheerleading fokusfag idrætsefterskole Nordjylland

Cheerleading

Meget mere end pompomer. Forbinder du cheerleading med at vifte med pompomer på sidelinjen ved en fodboldkamp? Så venter der sig en overraskelse! Cheerleading er en sport, som består af meget mere en bare at heppe.

Alle sider af sporten

Vi skal prøve kræfter med alle sider af sporten, og du vil både skulle danse, jumpe, lave spring og øve stunts, hvor I løfter på hinanden.

Cheerleading fokusfag idrætsefterskole Jylland

Stærk og smidig

For at vi kan alt det overstående, skal vi selvfølgelig både være stærke og smidige. Styrketræning og udstræk er derfor også en vigtig del af cheerleading, og der er rig mulighed for at styrke sin grundform. Cheerleading er for dig, som er klar til at prøve noget nyt. 

Cheerleading idrætsefterskole Nordjylland

unikt sammenhold

Du vil helt sikkert blive kastet ud i situationer, du aldrig havde forestillet dig, og det er lige præcis det, som bliver fedt. At løfte rundt på hinanden skaber et helt specielt sammenhold, og cheerleading er en kanon mulighed for at komme ekstra tæt på sine efterskolekammerater.

"I cheerleading skal man være klar på at rykke sine grænser, for det kommer man virkelig til. Men det er mega fedt"

Mikkeline

hårdt arbejde

Vi arbejder benhårdt, både imod at blive dygtige til de forskellige delelementer i sporten, men også at være top klar til at være den efterskole, med den fedeste opbakning, når der er stævner.

Cheerleading på lille idrætsefterskole Nordjylland
IMG 2015

Cæcilie Tinbæk Steffensen

Lærer

Tysk, Dansk, Medborgerskab, Gymnastik, Dance & Perfomance og Cheerleading.

Ansat siden 2020
19

Besøg os

Har du lyst til at se vores skole og høre lidt om hvordan det er at være elev på Onsild Idrætsefterskole, så tilmeld dig én af følgende datoer i nedenstående formula

Book besøg

.cshtml filen "~/Views/Blocks/teacherBoxes.cshtml" findes ikke