Musik
Musik på efterskole i Nordjylland

musik

Har du spillet tværfløjte siden 1. klasse, spillet guitar i 3 år, lært at spille de fede sange på klaver vh.a. Youtube, sunget i kor, eller kan du godt bare lide musik? Passer det på dig, så er fokusfaget ’Musik’ måske lige noget for dig! 

interesse i musik

Det vigtigste er sådan set, at du har en interesse for at lære noget mere og nyt om musik og har lysten til at spille.

Musik på en lille efterskole i Nordjylland

hvad spiller vi?

I musik er det som regel op til eleverne selv at bestemme, hvad der skal spilles, da det er noget sjovere end, hvis musiklæren bestemmer det hele. I samarbejde finder vi også ud af, hvordan vi kan spille nummeret, og hvordan vi måske kan gøre det endnu federe. På den måde får du på musikholdet lov til at være en del af hele den musikalske proces, der ligger bag at kunne spille et nummer.

Musik på en lille efterskole i Nordjylland (1)

Husorkester

Musikken skal selvfølgelig deles med andre, derfor kommer du også til at dele dine musikalske færdigheder med de andre på skolen. Vi arrangerer derfor både koncerter for de andre elever og spiller gerne til forskellige arrangementer på OIES, såsom juleafslutningen og til musicalugen.

alle kan være med

Alle kan være med til musikundervisningen. Måske er du allerede en dygtig sanger, guitarist eller trommeslager – eller måske har du blot interessen. Det vigtigste er, at du er klar til at spille nogle sange, forbedre dine musikalske evner og måske lære en omgang teori. Hvis du er klar til det, er musikken også klar til dig.

Musik på en lille efterskole i Jylland

Undervisere på fokusfaget

IMG 1951

Henning Hammer

Lærer

IT, fysik, matematik, musik, parasport

Ansat siden 2003
IMG 2029

Trine Appe

Lærer

Matematik, Engelsk, Musik, Svømning.

Ansat siden 2020
19

Besøg os

Har du lyst til at se vores skole og høre lidt om hvordan det er at være elev på Onsild Idrætsefterskole, så tilmeld dig én af følgende datoer i nedenstående formula

Book besøg

Visit Icon
Besøg os
Bliv Elev Icon
Onsild livet