Dance
Dans & Performance idrætsefterskole Nordjylland

Dance & Performance

Dans & performance er for dig, der har lyst til at udvikle dig indenfor dans. Om du allerede har danset en masse, eller om du primært har danset for at fejre et mål i fodbold, er ikke så vigtigt. Vigtigt er det, at du har lyst til at gi’ den gas og udfordre dig selv.

en alsidig træning

I løbet af året vil du komme til at prøve kræfter med forskellige stilarter, som f.eks.streetstyle og contemporary. Vi øver grundteknik og terper koreografier. Vi arbejder også meget med at være “på” og øver os i med at ramme det helt rigtige udtryk. Nogle gange skal du være hardcore hiphop’er og andre gange elegant og følsom.

Dans & Performance idrætsefterskole Jylland

En typisk time

En typisk time med dance & perfomance består af grundig opvarmning, dagens fokus, koreografi, styrketræning og afsluttende udstrækning. Dagens fokus vil typisk have noget at gøre med den koreografi vi arbejder med, og træner enten et teknisk element eller et bestemt udtryk.

Dans & Performance som fokusfag idrætsefterskole Nordjylland

bred dansetræning

Du får altså en bred dansetræning i løbet af året, der blander teknik, styrke, smidighed, performance og en masse koreografi. Det bliver både sjovt, lærerigt og rigtigt hårdt. Så er du klar til sved på panden, smil på læben og en masse dans, så er dance & performance helt sikkert et fokusfag for dig.

Dans & Performance som fokusfag idrætsefterskole Jylland

"Det er et fag, hvor man kan prøve grænser og koordination af på en helt anden måde"

Frederikke

opvisninger

Vi arbejder hvert år på at deltage ved DM i dans for efterskoler. Herudover vil der være små opvisninger for de andre elever, hvor vi viser hvad vi arbejder med. Dance & perfomance er også en del af årets gymnastikopvisningen, så man får masser af muligheder for at være på!

Dance & Performance på sportsefterskole i Hobro

Undervisere på fokusfaget

IMG 2015

Cæcilie Tinbæk Steffensen

Lærer

Tysk, Dansk, Medborgerskab, Gymnastik, Dance & Perfomance og Cheerleading.

Ansat siden 2020
19

Besøg os

Har du lyst til at se vores skole og høre lidt om hvordan det er at være elev på Onsild Idrætsefterskole, så tilmeld dig én af følgende datoer i nedenstående formula

Book besøg

Visit Icon
Besøg os
Bliv Elev Icon
Onsild livet