Volley
Volleyball fokusfag idrætsefterskole Nordjylland

Volleyball

Volleyball er en populær sport at dyrke på efterskole, da der hurtigt kan komme gang i et spil også som nybegynder. Læringskurven er stejl og fællesskabet er stort. I volleyball er der plads til både nybegyndere og øvede.

volleyball som folkusfag

Når du vælger volleyball som fokusfag siger du ja til at være en del af et hold og til at have det sjovt med både teknisk og fysisk træning. Volleyball består i første omgang af nogle få grundslag som vi vil arbejde fokuseret med og et samspil med dine medspillere. Derfor er volleyball god til at skabe sammenhold.

Volleyball fokusfag idrætsefterskole Jylland

Styr på grundteknikken

Du vil helt sikkert også få flere succesoplevelser, f.eks. når du pludseligt lykkes med en hævning eller et smash og du kan se at dit bidrag til holdet er værdifuldt. Når først du begynder at få styr på grundteknikken, hvilket sker overraskende hurtigt, er volley en yderst interessant sport.

Volleyball idrætsefterskole Nordjylland

Læringskurven

Da læringskurven er stejl kan du være med uanset hvilket niveau du befinder dig på. Derfor kan du også sagtens træne volleyball på efterskolen, selvom du er begynder. Du vil blive overrasket over, hvor god du kan blive efter et års træning.

Volleyball fokusfag idrætsefterskole Jylland (1)

"Volley er en god start, hvis man ikke er glad for boldspil plus man ofte kan få et godt grin"

Frederikke

Træning, turneringer og venskabskampe

Vi træner volleyball en gang om ugen, hvor træningen oftest er niveaudelt eller opdelt i drenge og piger. Vi deltager også i kampe mod andre efterskoler, hvor du får testet samarbejdet på holdet og din teknik, når det virkelig gælder. I kampene lærer du rigtig meget om det at være et hold og på samme tid er de altid sjove. Vi deltager desuden i Nordjysk Mesterskab i volleyball, hvilket er et særdeles populært mesterskab blandt eleverne.

Volleyball sportsefterskole Nordjylland

Undervisere på fokusfaget

IMG 2032

Gitte Kær Jeppesen

Lærer

Matematik, Engelsk, Parasport, Volleyball

Ansat siden 2020
IMG 1933 (1)

Peter Jokumsen

Lærer

Dansk, Tysk, Medborgerskab, Fodbold, volleyball, Drengehåndbold

Ansat siden 2019
19

Besøg os

Har du lyst til at se vores skole og høre lidt om hvordan det er at være elev på Onsild Idrætsefterskole, så tilmeld dig én af følgende datoer i nedenstående formula

Book besøg

Visit Icon
Besøg os
Bliv Elev Icon
Onsild livet