Basket
IMG 8181

basketball

Basketball er en sport, der er taktisk og fysisk på samme tid, men uden hård kropskontakt, og af den grund er den meget tiltrækkende for mange både drenge og piger.

holdånd

Focusfagsholdet består af spillere med vidt forskellige forudsætninger for basketball. Alle på holdet skal bidrage til en god holdånd og stemning i undervisningen.

IMG 8816

Vi træner både teknik og taktik

En god basketballspiller er både klar over det taktiske element, men er samtidig også trænet i det tekniske – både med og uden bold.

IMG 8731

alle kan være med

Du behøver bestemt ikke at være høj for at spille basketball. Det er en fordel for de professionelle spillere at være høje, men alle kan være med uanset størrelse. Basket handler nemlig mindst lige så meget om teknik, som det gør om højde.

kampe

I årets løb spiller vi en del kampe, dels træningskampe mod andre efterskoler og naturligvis også ved de Nordjyske Mesterskaber for efterskoler.

Basketball fokusfag idrætsefterskole Nordjylland

Undervisere på fokusfaget

IMG 2027

Jonas Basnov

Lærer

Matematik, basketball, floorball, 9. og 10. idræt, engelsk

Ansat siden august 2021
19

Besøg os

Har du lyst til at se vores skole og høre lidt om hvordan det er at være elev på Onsild Idrætsefterskole, så tilmeld dig én af følgende datoer i nedenstående formula

Book besøg

Visit Icon
Besøg os
Bliv Elev Icon
Onsild livet