Fokusfag > Svømning

Fælles om svømning

Svømning

Svømning er en populær form for idræt, som dyrkes af rigtigt mange unge danskere. Du har måske allerede erfaring fra svømmeundervisningen i folkeskolen, og måske også fra en svømmeklub. I alle tilfælde kan du fortsætte med interessen ved at vælge svømning hos Onsild Idrætsefterskole!

Svømning som fokusfag

Svømmeundervisningen på Onsild er meget varieret. Hvis du ikke i forvejen har teknik og grundform på plads, vil vi arbejde med disse ting først. Senere introducerer vi de mest almindelige svømmediscipliner og prøver med nogle forskellige boldspil i svømmehallen.

Du vil også lære livredningsøvelser undervejs. Det kan vise sig at blive særdeles relevant senere i livet, da du bliver i stand til at kunne redde andre, som måske ikke er eksperter i at svømme. Det siger også lidt om, hvordan svømmeundervisningen kan være effektiv og ikke bare tager udgangspunkt i underholdning alene.

Alle kan være med!

Vi er klar til at hjælpe dig med at få styr på teknikken, så det gør bestemt ikke noget, hvis du starter ud med at være lidt vandforskrækket. Du vil lære det hele hen af vejen. Det vigtigste er, at du har lyst til at svømme, og ikke mindst at du har mod til at give dig i kast med noget nyt. Er du en erfaren svømmer, kan du også være med.

Vi springer også fra vipper og træner/leger lidt med udspring, hvis du har interesse for det.

Så længe det er på plads, er der intet, der står i vejen for, at du kan få et fantastisk år på efterskolen med svømning som fokusfag!

Lærere på svømning

Charlotte Sveistrup
Lærer, Dansk, Naturfag, Gymnastik, Adventure,
Læs mere
Skjul vindue

Ansat siden 2008.

Gitte Kær Jeppesen
Lærer, matematik, Engelsk, parasport, fitness og volleyball
Tlf: 30485925
Læs mere
Skjul vindue

Ansat siden 2020

Bliv elev

Er du klar til at få venner for livet, uforglemmelige oplevelser og udvikle dig helt vildt i et samspil med de mest dedikerede og engagerede voksne, du nogensinde har mødt?

Bliv elev

Andre fokusfag

Læs mere
Fodbold drenge
Fodbold drenge
Læs mere
Fodbold piger
Fodbold piger
Læs mere
Håndbold drenge
Håndbold drenge
Læs mere
Håndbold piger
Håndbold piger