Fokusfag > Springgymnastik

Fælles om springgymnastik

Springgymnastik

Springgymnastik er en udfordrende idrætsdisciplin, som lærer dig en del om kroppen og giver dig en fremragende bevægelsesfrihed.

Topmoderne springcenter

Onsild Idrætsefterskole tilbyder spring i et topmoderne springcenter med 15 m. fasttrack(trampolinbane), fast springgrav, løsskumsgrav og nedbyggede trampoliner i gulvet.

Det er super fedt!

Derfor skal du vælge springgymnastik

Måske er du allerede erfaren med gymnastik og spring, og vil derfor gerne fortsætte med det på dit efterskoleophold. I så fald giver det rigtigt god mening at vælge dette fokusfag. Du kan også sagtens starte med spring, hvis du blot har interessen – erfaringen vil du få undervejs!

Du vil nemlig lære en masse i løbet af året, og der er mange elever, som starter ud helt fra bunden. Som udøver af spring handler det primært om at forbedre det niveau, du starter på, og udvikle dig videre derfra

Du kommer til at arbejde med saltoen, både forlæns og baglæns, og senere går vi videre til skruebevægelser og klassiske spring, blandt andet araberspring og flikflak. Undervejs vil vi også inddrage parkour, der foregår på en lidt anden måde end den traditionelle undervisning, men som stadig er meget lærerigt.

Når du vælger spring, kan du også her en del af skolens fælles gymnastikopvisning

Lærere på springgymnastik

Michael Jeppesen
Lærer, Dansk, Engelsk, Spring, Fitness og Parasport
Læs mere
Skjul vindue

Ansat siden 2016.

Christoffer Skovbjerg
Lærer, Matematik, Fysik, Musik, Idræt
Læs mere
Skjul vindue

Ansat siden 2016.

Bliv elev

Er du klar til at få venner for livet, uforglemmelige oplevelser og udvikle dig helt vildt i et samspil med de mest dedikerede og engagerede voksne, du nogensinde har mødt?

Bliv elev

Andre fokusfag

Læs mere
Fodbold
Læs mere
Håndbold
Læs mere
Volleyball
Læs mere
Basketball