Fokusfag > Springgymnastik

Fælles om springgymnastik

Springgymnastik

Springgymnastik er en udfordrende idrætsdisciplin, som lærer dig en del om kroppen og giver dig en fremragende bevægelsesfrihed.

Topmoderne springcenter

På Onsild Idrætsefterskole træner vi i et topmoderne springcenter med nedgravede trampoliner i gulvet, fast springgrav, løsskumsgrav og 15 m. Fasttrack (trampolinbane)

 

Det er super fedt!

Derfor skal du vælge springgymnastik

Måske er du allerede erfaren med gymnastik og spring, og vil derfor gerne fortsætte med det på dit efterskoleophold. I så fald giver det rigtigt god mening at vælge dette fokusfag. Du kan også sagtens starte med spring, hvis du blot har interessen – erfaringen vil du få undervejs!

Du vil nemlig lære en masse i løbet af året, og der er mange elever, som starter ud helt fra bunden. Som udøver af spring handler det primært om at forbedre det niveau, du starter på, og udvikle dig videre derfra

Du kommer til at arbejde med saltoen, både forlæns og baglæns, og senere går vi videre til skruebevægelser og evt. dobbeltsalto. Du kommer også til at arbejde med banespring, blandt andet araberspring og flikflak.

Når du vælger spring, skal du, udover at springe i skolens opvisning, også til 1-2 konkurrencer i spring.

Lærere på springgymnastik

Jonas Basnov
Lærer, Matematik, Basketball, Håndbold, Støttelærer Engelsk
Læs mere
Skjul vindue

Ansat siden august 2021

Lauge Demant
Lærer, matematik, Gymnastik, Spring og fitness
Tlf: 27286272
Læs mere
Skjul vindue

Ansat siden 2020

Bliv elev

Er du klar til at få venner for livet, uforglemmelige oplevelser og udvikle dig helt vildt i et samspil med de mest dedikerede og engagerede voksne, du nogensinde har mødt?

Bliv elev

Andre fokusfag

Læs mere
Fodbold drenge
Fodbold drenge
Læs mere
Fodbold piger
Fodbold piger
Læs mere
Håndbold drenge
Håndbold drenge
Læs mere
Håndbold piger
Håndbold piger