Parasport
IMG 8666

parasport

Et handicap betyder ikke, at idræt er udelukket. I hvert fald ikke her på efterskolen, hvor vi fordyber os i flere interessante idrætsaktiviteter, som både udvikler og udfordrer deltagerne.

et fag for alle

Parasport på Onsild Idrætsefter kan vælges som fokusfag af alle skolens elever – såvel de handicappede elever som de elever uden handicap.

IMG 8778

vi tager hensyn til den enkelte

Vi lægger vægt på, at alle kan være med til aktiviteterne, og at alle får det maksimale udbytte ud af timerne.  Eleverne lærer at tage hensyn til de forskellige forudsætninger, som de hver især har i idrætsundervisningen.

IMG 8676

forskellige discipliner

Du vil i fokusfaget blive præsenteret for mange forskellige kendte parasports discipliner i kørestol blandt andet basket, fodbold og rugby. Vi afprøver også blindeidræt herunder low vision ball, goalball og tandemcykling.

IMG 8515

"Parasport er et valgfag, hvor man får udviklet sine grænser af, og kommer lidt på ude bane ved nogle af sine sanser, men vi har det altid sjovt, og får et grin med på vejen"

Gimm

prøv noget nyt

Kort sagt ved du aldrig helt, hvad du bliver udsat for i parasport, så der er garanti for, at du får prøvet noget nyt.

Parasport

Undervisere på fokusfaget

83874 Gitte Kær Jeppesen

Gitte Kær Jeppesen

Lærer

Matematik, engelsk, parasport, fitness, volleyball

Ansat siden 2020
84409 Charlotte Sveistrup

Charlotte Sveistrup

Lærer

Dansk, naturfag, gymnastik, adventure

Ansat siden 2018
19

Besøg os

Har du lyst til at se vores skole og høre lidt om hvordan det er at være elev på Onsild Idrætsefterskole, så tilmeld dig én af følgende datoer i nedenstående formula

Book besøg

Visit Icon
Besøg os
Bliv Elev Icon
Onsild livet