Fælles om musik

Musik

Som musikinteresseret er der ingen grund til at fravælge et år på efterskole – tværtimod. Vi tilbyder musik som fokusfag, og her får du rig mulighed for at fordybe dig med dine musiske evner. Musik er et særdeles populært fag, som udfordrer både hjerne og krop. Det er et perfekt fag for de rytmiske elever!

Helt nyt musiklokale!

Vi har i 2016 indrettet et helt nyt og moderne musiklokale. Det er fedt!

Hvilke genrer spiller vi?

Vi spiller oftest rock og pop med engelske og danske tekster. Det afhænger dog også af, hvad deltagerne ønsker, og du vil få mulighed for at påvirke undervisningen alt efter dit ambitionsniveau. Da rock og pop er nogle brede genrer, lykkes det som regel altid at finde musik, som alle nyder at spille. Desuden er der intet, der står i vejen for, at du ikke kan fordybe dig med dit eget yndlingsmusik i fritiden på efterskolen.

Vi spiller typisk på instrumenter som trommesæt, perkussion, bas, guitar, elklaver, keyboards og ikke mindst vokal. Du kan vælge at fokusere på et bestemt instrument, men du kan også prøve lidt af hvert.

Hvem kan spille med?

Alle kan være med til musikundervisningen. Måske er du allerede en dygtig sanger, guitarist eller trommeslager – eller måske har du blot interessen. Det vigtigste er, at du er klar til at spille nogle sange, forbedre dine musikalske evner og lære en omgang teori. Hvis du er klar til det, er musikken også klar til dig.

Koncerter og husorkester!

Fokusfaget Musik spiller ved flere lejligheder i løbet af et skoleår, og det absolutte højdepunkt er, når skolen har sin årlige dramaforestilling. Der spilles der live til forestillingerne, som hvert år ses af ca. 600 mennesker.

Lærere på musik

Henning Hammer
Lærer, IT, Fysik, Matematik, Musik og Parasport
Læs mere
Skjul vindue

Ansat siden 2003.

Christoffer Skovbjerg
Lærer, Matematik, Fysik, Musik, Idræt
Læs mere
Skjul vindue

Ansat siden 2016.

Bliv elev

Er du klar til at få venner for livet, uforglemmelige oplevelser og udvikle dig helt vildt i et samspil med de mest dedikerede og engagerede voksne, du nogensinde har mødt?

Bliv elev

Andre fokusfag

Læs mere
Fodbold drenge
Læs mere
Fodbold Piger
Læs mere
Håndbold drenge
Læs mere
Håndbold piger