Fælles om musik

Musik

Har du spillet trompet i 9 år, guitar i 3, lært 2 sange på klaver via YouTube, eller kan du bare godt lide at synge, så er musik et fokusfag for dig. I fokusfaget musik får du rig mulighed for at fordybe dig med dine musikalske evner.

Nyt og lækkert musiklokale!

Vi har i 2016 indrettet et helt nyt og moderne musiklokale. Det er fedt!

Hvad spiller vi?

Vi spiller som band, og spiller ofte pop og rock, da det er nemmest at gå til. Når holdet bliver dygtigere, kan musikken også blive sværere. I musik får eleverne som regel medbestemmelse i hvad der skal spilles, da elevernes motivation for musikken er hvad der driver faget. Musiklokalet kan også blive åbnet i fritiden hvor man kan øve sig for sig selv, eller lave sit eget band med de andre elever.

Vi spiller primært på de mest gængse instrumenter som trommer, bas, guitar, klaver, ukulele og ikke mindst sang. Du kan vælge at fokusere på et bestemt instrument, men du kan også prøve lidt af hvert.

Hvem kan spille med?

Alle kan være med til musikundervisningen. Måske er du allerede en dygtig sanger, guitarist eller trommeslager – eller måske har du blot interessen. Det vigtigste er, at du er klar til at spille nogle sange, forbedre dine musikalske evner og måske lære en omgang teori. Hvis du er klar til det, er musikken også klar til dig.

Koncerter og husorkester!

Fokusfaget Musik spiller ved flere lejligheder i løbet af et skoleår. Vi arrangerer koncerter for de andre elever, men spiller også ved større arrangementer som f.eks. juleafslutning og musical-uge.

Lærere på musik

Trine Appe
Lærer, matematik, Musik, Kor og Teater
Tlf: 21373250
Læs mere
Skjul vindue

Ansat siden 2020

Bliv elev

Er du klar til at få venner for livet, uforglemmelige oplevelser og udvikle dig helt vildt i et samspil med de mest dedikerede og engagerede voksne, du nogensinde har mødt?

Bliv elev

Andre fokusfag

Læs mere
Fodbold drenge
Fodbold drenge
Læs mere
Fodbold piger
Fodbold piger
Læs mere
Håndbold drenge
Håndbold drenge
Læs mere
Håndbold piger
Håndbold piger