Fokusfag > Kreativt værksted

Fælles om kreativitet

Kreativt værksted

Kreativt værksted er ikke bare begrænset til en enkelt idé. Det er et fag, hvor du kan fordybe dig med noget, som du personligt interesserer dig for. Din egen kreative udfoldelse er i spil, og det er den, der skal arbejdes med i løbet af året.

Hvad laver man i kreativt værksted?

Det kan i teorien være alt muligt. Lige fra traditionel billedkunst til at sy tasker af traktordæk, filte varme huer til vennerne, lave knive i pil, eller gå på jagt efter spændende materialer i genbrugsbutikker, som du senere hen kan arbejde videre med. Der er meget få begrænsninger, for selve pointen er at være kreativ. Det handler om at få en idé og føre den ud i livet, således du til sidst står med et færdigt produkt!

Kreativt værksted lyder sjovt, men det er faktisk også udfordrende. Nogle gange kan det være frustrerende at kæmpe med en idé – lige indtil gennembruddet kommer. Det er også nemt at få flere idéer og blive i tvivl om, hvilken der er bedst. Du kommer med sikkerhed til at få flere af slagsen, men heldigvis er der også rigeligt med tid til at arbejde med dine projekter.

Vil du arbejde med din kreativitet?

Det siges ofte, at man ikke kan lære kreativitet, men at hver enkelt person naturligt er kreativ på sin egen måde. Det er svært at sige, om dette er sandt eller ej, men ikke desto mindre kan vi give dig muligheden for at fordybe dig i den interesse, som du nu engang har – og det giver dig en oplagt chance for at udvikle din personlige kreativitet.

Lærere på kreativitets værkstedet

Charlotte Sveistrup
Lærer, Dansk, Naturfag, Gymnastik, Adventure,
Læs mere
Skjul vindue

Ansat siden 2008.

Jette Marker Frederiksen
Lærer, Dansk, Historie, Kristendom, Medborgerskab Gymnastik, Børneidræt, Krea
Læs mere
Skjul vindue

Ansat siden 2004.

Bliv elev

Er du klar til at få venner for livet, uforglemmelige oplevelser og udvikle dig helt vildt i et samspil med de mest dedikerede og engagerede voksne, du nogensinde har mødt?

Bliv elev

Andre fokusfag

Læs mere
Fodbold drenge
Fodbold drenge
Læs mere
Fodbold piger
Fodbold piger
Læs mere
Håndbold drenge
Håndbold drenge
Læs mere
Håndbold piger
Håndbold piger