Fokusfag > Håndbold drenge

Fælles om håndbold

Håndbold drenge

Som idrætsefterskole har vi et naturligt fokus på håndbold, da det først og fremmest er en af de mest populære sportsgrene i Danmark – men også på grund af håndboldens interessante dynamik, og ikke mindst at udøvernes fysiske form bliver vedligeholdt.

Drenge og piger er på hvert sit håndboldhold, da det giver den bedste træning. På denne side får du info om drengeholdet.

Generelt om håndboldtræningen

Vi træner håndbold 1 gang om ugen. Der er plads til alle spillere, uanset tidligere niveau, og det er så godt som garanteret, at du vil forbedre dig undervejs – uanset om du er tidligere klubspiller eller en helt ny håndboldspiller. Det er også muligt at spille håndbold i den frie tid, når hallen er ledig.

Vi træner masser af teknik og glemmer heller aldrig fysisk træning. Træningen inkluderer kast, løb, afleveringer, forsvar og meget mere.

Vi har dog også fokus på det taktiske element, som har rigtig stor betydning i håndbold. Her vil du få forbedret din viden om positioner, åbninger, kontra og meget mere. Vi prøver at inddrage alt, hvad der er relateret til håndbold i træningen, hvad enten det er teoretisk eller praktisk.

Kampe og turneringer

I løbet af dit efterskoleår vil du komme til at spille kampe mod andre efterskoler sammen med håndboldholdet. Det er en god måde at konkurrere på, for her bliver det pludselig en del mere udfordrende, end det er til træning. Vi spiller også kampe mod passende klubhold, bl.a. ungdomshold fra Hobro og Viborg HK.

I begyndelsen af efterskoleåret deltager vi i det Nordjyske Mesterskab i håndbold. Her er der en fed stemning, og der er garanti for gode oplevelser.

Lærer på håndbold

Maria Mousten Christensen
Lærer, engelsk, medborgerskab, håndbold, krea og parasport
Læs mere
Skjul vindue

Ansat siden 2017.

Bliv elev

Er du klar til at få venner for livet, uforglemmelige oplevelser og udvikle dig helt vildt i et samspil med de mest dedikerede og engagerede voksne, du nogensinde har mødt?

Bliv elev

Andre fokusfag

Læs mere
Fodbold drenge
Fodbold drenge
Læs mere
Fodbold piger
Fodbold piger
Læs mere
Håndbold piger
Håndbold piger
Læs mere
Volleyball
Volleyball