Fokus Slogan Fodbold
Præference 2.0

fodbold

// DRENGE

Fodbold er den mest populære sport i Danmark, og her hos Onsild Idrætsefterskole får du rig mulighed for at dyrke den. Vi træner flere gange ugentligt og prioriterer højt, at du udvikler dig som fodboldspiller.

alle kan være med

Alle kan være med på vores fodboldhold – uanset indledende niveau. Dermed er der ingen grund til at afvise fodbolden, så længe interessen er til stede. Fodbold som fast fag er både underholdende og lærerigt!

Præference 3

mesterskaber og kampe

Udover vores ugentlige træningssessioner vil du også få rigeligt med kamperfaring på vores fodboldhold. Vi spiller regelmæssigt kampe mod andre efterskoler, hvor konkurrencen er helt i top. Den største begivenhed er dog de Nordjyske Mesterskaber, som vi spiller udendørs i september. Her får spillerne for alvor mulighed for at vise niveauet, og da turneringen ligger i begyndelsen af efteråret, er det en begivenhed, der får rystet fodboldholdet sammen på fremragende vis.

2

indefodbold

Januar måned byder på Nordjyske Mesterskaber i indefodbold. Vi træner indefodbold i den frie aftentid i månederne op til stævnet. Der er fokus på det taktiske, det tekniske og indøvede systemspil. Både i 2019 og 2020 kvalificerede vi os til Danmarksmesterskaberne i indefodbold ved at besejre de konkurrerende efterskoler i den nordjyske landsdel.

IMG 9246

"Man lærer at spille fodbold på en mere taktisk måde, og det er ligemeget om du er nybegynder eller ej, det er plads til alle"

Lucas

fodbold året rundt - kunstgræs

Da vi træner hele året rundt, behøver du ikke at bekymre dig om at miste formen over vinteren. Vi benytter kunststofbanen ved DS Arena i Hobro i perioden fra november til marts, hvilket sikrer gode træningsforhold, selv når vejret er skidt. Det er samme bane, som superligaklubben Hobro IK benytter til deres vintertræning – derfor kan vi stadig træne over vinteren, hvilket er en stor fordel.
Der er typisk to trænere på til træningerne, så alle bliver udfordret og får gode oplevelser på netop deres niveau!

Fodbold Drenge Fodbold Piger

Undervisere på fokusfaget

83812 Peter Jokumsen

Peter Jokumsen

Lærer

Dansk, tysk, 9. klasses idræt, fodbold, volleyball, drengehåndbold og fitness

Ansat siden 2019
83893 Michael Jeppesen

Michael Jeppesen

Lærer

Dansk, engelsk, medborgerskab, fodbold, fitness

Ansat siden 2016
19

Besøg os

Har du lyst til at se vores skole og høre lidt om hvordan det er at være elev på Onsild Idrætsefterskole, så tilmeld dig én af følgende datoer i nedenstående formula

Book besøg

Visit Icon
Besøg os
Bliv Elev Icon
Onsild livet