Fokusfag > Floorball

Fælles om floorball

Floorball

Floorball er et udbredt spil i idrætsundervisningen i folkeskolen, så der er en god chance for, at du allerede har prøvet kræfter med det. Vi tilbyder floorball her på efterskolen, hvilket flere sportsinteresserede elever benytter sig af.

Generelt om floorball

Floorball er et teknisk spil med højt tempo, og man når virkelig at få pulsen op undervejs. Samtidig er det en holdsport, som kræver samarbejde med medspillerne og ikke mindst en smule taktisk snilde.

På mange måder minder sporten om hockey, blot med lidt anderledes regler, passende udstyr og nogle andre omgivelser. Underholdningen er dog mindst lige så høj, og floorball er langt mere tilgængeligt. Det er en sportsgren, som alle kan være med til, uanset størrelse, køn, erfaring og lignende. Du vil lære en masse teknik, når du træner floorball på Onsild – lige fra skud til afleveringer og forsvar.

 

Vi spiller både kampe og turneringer

Det skal ikke kun handle om træning, når du vælger floorball som fokusfag. Vi spiller nemlig også kampe mod andre efterskoler, så holdet virkelig kan få prøvet talentet af i praksis.

Udover disse kampe deltager vi også i Nordjyske Mesterskaber for efterskoler, som er en super sjov dag, der både har fokus på det sportslige og det sociale. Denne mentalitet gælder generelt for floorballfaget – vi træner for at blive bedre, men vi glemmer heller ikke at have det sjovt. Holdet bliver rystet godt sammen, og der er ingen tvivl om, at du vil få nogle super gode oplevelser ved at tilvælge floorball på dit efterskoleophold.

Vi skal se floorball
I fokusfaget floorball skal vi også ud og se en rigtig floorballkamp enten i Sverige eller i Danmark. Så udvælger vi en god turneringskamp og drager afsted for at opleve, hvordan man spiller “rigtig” floorball.

Lærere på floorball

Jesper G. Thomsen
Lærer, matematik, fysik, naturfag, floorball, fitness og fodbold
Tlf: 22559231
Læs mere
Skjul vindue

Ansat siden 2019

Bliv elev

Er du klar til at få venner for livet, uforglemmelige oplevelser og udvikle dig helt vildt i et samspil med de mest dedikerede og engagerede voksne, du nogensinde har mødt?

Bliv elev

Andre fokusfag

Læs mere
Fodbold drenge
Fodbold drenge
Læs mere
Fodbold piger
Fodbold piger
Læs mere
Håndbold drenge
Håndbold drenge
Læs mere
Håndbold piger
Håndbold piger