Fokusfag > Fitness

Fælles om fitness

Fitness

Fitness er utroligt populært blandt unge danskere. Både drenge og piger interesserer sig i stigende grad for det, hvilket giver rigtig god mening. Fitness er nemlig sundt og sjovt på samme tid, og du kan udnytte alle fordelene ved at vælge faget på Onsild Idrætsefterskole.

Nyt topmoderne fitnesscenter i 2016

Skolen har fået et helt nyt og topmoderne fitnesscenter på hele 180 kvadratmeter, så her får du rig mulighed for at forsøge dig med de øvelser, du synes bedst om. Kom og se det!

Mulighed for både styrke- og konditionstræning

Styrketræning er oplagt at træne, hvis du ønsker større og mere synlige muskler. Her kan du bruge din fulde styrke og forbedre dig i basisøvelser som bænkpres, squat og dødløft. Vi har et nyt fitnesslokale

Mens nogle fokuserer på styrke, er der også mange, der har en god kondition som førsteprioritet. Her er fremgangsmåden almindeligvis løb og cykling, men der er langt flere unikke metoder at opnå en god kondition på. Det vil du hurtigt finde ud af, når du sætter træningen i gang i vores fitnesslokale. Der er både løbebånd og crosstrainere i centeret.

Mange vælger at kombinere styrketræning og konditionstræning for at opnå den bedst mulige overordnede form. Vi kan hjælpe dig med at sammensætte et træningsprogram, hvis du vælger at træne fitness.

Fordelene ved fitness

Du kommer i god form ved at træne fitness. Det er altid sundt at være aktiv, og du vil lære en masse interessante øvelser, som forbedrer kroppens fysiske præstation. Dernæst gør det musklerne mere synlige, hvilket er et mål for mange fitnessinteresserede. Til sidst er der det argument, at det simpelthen bare er sjovt at træne.

Med fitness på skemaet kan du hurtigt komme i fremragende fysisk form i løbet af efterskoleopholdet!

Pigefitness og drengefitness

Vi tilbyder både fokusfaget fitness for alle, men vi tilbyder også pigefit og drengefit adskilt. Det rykker!

Skadesforbyggende og genoptræning

På Onsild dyrker vi meget idræt. Fitness er et fremragende fokusfag, hvis du gerne vil arbejde skadesforebyggende med din krop.

Du vil opleve at drage fordel af fitness, hvis du har fået en skade. Vi er optaget af at få dig klar så hurtigt som muligt, og dette sker bedst igennem en målrettet genoptræning.

Lærere på fitness

Maria Breed Nielsen (På barsel)
Lærer, dansk, engelsk, tysk, medborgerskab, håndbold
Læs mere
Skjul vindue

Ansat siden 2018.

Gitte Kær Jeppesen
Lærer, matematik, Engelsk, parasport, fitness og volleyball
Tlf: 30485925
Læs mere
Skjul vindue

Ansat siden 2020

Bliv elev

Er du klar til at få venner for livet, uforglemmelige oplevelser og udvikle dig helt vildt i et samspil med de mest dedikerede og engagerede voksne, du nogensinde har mødt?

Bliv elev

Andre fokusfag

Læs mere
Fodbold drenge
Fodbold drenge
Læs mere
Fodbold piger
Fodbold piger
Læs mere
Håndbold drenge
Håndbold drenge
Læs mere
Håndbold piger
Håndbold piger