Fokusfag > Basketball

Fælles om basketball

Basketball

Basketball er en sport, der er taktisk og fysisk på samme tid, og af den grund er den yderst tiltrækkende for mange.

Vi tilbyder basketball som fokusfag her på efterskolen, så hvis du er basketfan, er det oplagt at vælge dette. Basketball er altid sjovt – og faktisk er det en af de hurtigst voksende sportsgrene i Danmark, såvel som i resten af verden!

Vi træner både teknik og taktik

En god basketballspiller er både klar over det taktiske element, men er samtidig også trænet i det tekniske – både med og uden bold.

Du behøver bestemt ikke at være høj for at spille basketball. Det er en fordel for de professionelle spillere at være høje, men alle kan være med uanset størrelse. Basket handler nemlig mindst lige så meget om teknik, som det gør om højde.

Når du får dine skud og afleveringer trænet godt igennem, vil du nemt kunne spille på et solidt niveau, og det er nogle ting du hurtigt vil lære ved dette fokusfag.

Bliv bedre til basket og deltag i NM i basket

Når du spiller basket på Onsild Idrætsefterskole, bliver du godt klædt på til mere træning i fremtiden. Uanset om det gælder en seriøs fremtid i klub, idrætstimer på gymnasiet, eller bare lidt hyggespil med vennerne i fritiden. Basket er en populær sport, som vinder mere og mere opmærksomhed blandt danskerne. Derfor er det en fantastisk mulighed at vælge faget på dit efterskoleophold. Alle er velkomne, det kræver blot at du har interessen!

Vi har streetbasket baner og indendørs træningsfaciliteter, der gør, at vi kan træne hele året.

Desuden får du mulighed for at spille med i en turnering, når vi deltager i Nordjysk Mesterskab for efterskoler.

Lærere på basketball

Henning Hammer
Lærer, IT, Fysik, Matematik, Musik og Parasport
Læs mere
Skjul vindue

Ansat siden 2003.

Bliv elev

Er du klar til at få venner for livet, uforglemmelige oplevelser og udvikle dig helt vildt i et samspil med de mest dedikerede og engagerede voksne, du nogensinde har mødt?

Bliv elev

Andre fokusfag

Læs mere
Fodbold drenge
Fodbold drenge
Læs mere
Fodbold piger
Fodbold piger
Læs mere
Håndbold drenge
Håndbold drenge
Læs mere
Håndbold piger
Håndbold piger