Fokusfag > Badminton

Fælles om badminton

Badminton

Er du vild med badminton? Så er det oplagt at vælge sportsgrenen som fokusfag i løbet af dit efterskoleår. Alle kan være med, uanset tidligere niveau, og du vil med garanti forbedre dig undervejs!

En underholdende sportsgren

På overfladen kan badminton måske virke som et ensartet spil, men det er langt fra tilfældet. Det er en sport, der både er udfordrende og varierende på samme tid. Dermed er badminton også særdeles sjovt at spille – både når det gælder kamp, men også når vi laver vores varierende træningsøvelser.

Selv hvis du aldrig rigtigt har spillet badminton før, er det stadig rigtigt sjovt fra start. Du vil hurtigt få forbedret niveauet, og med et års træning på efterskolen kan det være, at du får lyst til at spille i klub senere.

Vi spiller både til træning og turnering

Med badminton som fokusfag får du mulighed for at træne regelmæssigt. Vi har vores egen hal, hvor fokusfaget foregår. Desuden kan du træne med vennerne, når I har tid og lyst. Der er altså super gode muligheder for at få øvet sig meget.

Det er altid muligt at arrangere indbyrdes badminton kampe mod hinanden på efterskolen, men vi deltager faktisk også i en årlig turnering. Det drejer sig om NM (Nordjysk Mesterskab for efterskoler), hvor du for alvor får mulighed for at vise talentet. Det er en sjov dag, hvor mange forskellige sportsgrene er i spil, og en af dem er naturligvis badminton.

Mange vælger at spille badminton på efterskolen, og hvis du har interessen, er du bestemt også velkommen til at deltage i fokusfaget!

Lærer på badminton

Mads Damgaard
Lærer, Dansk, Engelsk, Badminton, American sports
Email: md@onsild.dk
Tlf: 31476557
Læs mere
Skjul vindue

Ansat siden 2020

Bliv elev

Er du klar til at få venner for livet, uforglemmelige oplevelser og udvikle dig helt vildt i et samspil med de mest dedikerede og engagerede voksne, du nogensinde har mødt?

Bliv elev

Andre fokusfag

Læs mere
Fodbold drenge
Fodbold drenge
Læs mere
Fodbold piger
Fodbold piger
Læs mere
Håndbold drenge
Håndbold drenge
Læs mere
Håndbold piger
Håndbold piger