Americansports
American Sport 4

american sport

Synes du, at Lebron James er den sejeste idrætsudøver i verden, eller kan du bare godt lide at se NFL eller NBA? Så er valgfaget American sports noget for dig. Her vil vi prøve kræfter med en lang række sportsgrene, som er populære i USA. Der er plads til alle uanset niveau.

målet med faget

Vores mål er at have det sjovt samtidig med, at vi forbedrer os inden for de forskellige sportsgrene.

American Sport 6

hvad er american sport?

Vi arbejder med flere forskellige grene af American Sport, det er både baseball, flag football og basket. Men har for nyligt også indkøbt udstyr til Discgolf, en sportsgren der vinder hurtigt frem i Danmark. Vi vil både arbejde med de færdige spil, men også de tekniske og taktiske elementer.

American Sport 3

Hop med på bølgen

De amerikanske sportsgrene får større og større interesse fra danskerne, så hop med på bølgen og kast dig ud i nogle idrætsgrene du måske ikke har prøvet før.

udendørs 

Vi er udendørs i dette fag og udnytter vores udendørs faciliteter mest muligt, både boldbanerne til Football, men også skov og anden natur til Discgolf.

American Sport (1)

Undervisere på fokusfaget

84386 Mads Damgaard

Mads Damgaard

Lærer

Dansk, Engelsk, Medborgerskab, Badminton, American Sport samt PR & Medier

Ansat siden 2020
19

Besøg os

Har du lyst til at se vores skole og høre lidt om hvordan det er at være elev på Onsild Idrætsefterskole, så tilmeld dig én af følgende datoer i nedenstående formula

Book besøg

Visit Icon
Besøg os
Bliv Elev Icon
Onsild livet