Fokusfag > Adventure

Fælles om adventure

Se video

Adventure

Adventure er et fag, som tager udgangspunkt i idrætsgrene, der kan dyrkes i naturen. Her tager vi ud og prøver nogle fede discipliner i den danske natur og har det sjovt undervejs. Adventure er det perfekte fag til outdoor entusiasten, der gerne vil udfordres i nogle andre omgivelser end sædvanligt.

Adventure giver dig viden om naturen

Det er ikke kun motion og underholdning, du får ud af dette fokusfag. Du får også et solidt indtryk af naturen omkring dig og kommer til at lære meget om friluftslivet undervejs. Udover de mange idrætsdiscipliner, vil du blive undervist i almindelige basislejrliv, hvor vi blandt andet hygger om bålet og laver mad af naturlige ingredienser, som vi finder i naturen.

Du lærer altså, hvordan man kan udnytte naturens muligheder, og ikke mindst hvordan man nyder det åbne. Det er her, adventurefaget skiller sig ud fra de traditionelle sportsfag. Du lærer en masse praktisk, som også kan bruges, når efterskoleåret er slut.

Et bredt udvalg af discipliner

Fokusfaget adventure inkluderer flere forskellige discipliner. Blandt de mest almindelige finder vi:

  • Træklatring
  • Kano
  • Kajak
  • O-løb
  • Skovfitness
  • Mountainbike
  • Ridning

Alle disse kan du blive udsat for, når du vælger adventure hos Onsild Idrætsefterskole. De har alle det tilfælles, at de kombinerer konkurrence med motion og natur. Det er for elever, der har mod på lidt mere end ellers. Vi har det sjovt til adventure og kan altid finde på nogle interessante ting at lave. Så længe en idrætsgren kan dyrkes i naturen, er det en mulighed i adventurefaget!

Lærere på adventure

Charlotte Sveistrup
Lærer, Dansk, Naturfag, Geografi, Biologi, Gymnastik, Adventure,
Læs mere
Skjul vindue

Ansat siden 2008.

Henning Hammer
Lærer, IT, Fysik, Matematik, Musik og Parasport
Læs mere
Skjul vindue

Ansat siden 2003.

Bliv elev

Er du klar til at få venner for livet, uforglemmelige oplevelser og udvikle dig helt vildt i et samspil med de mest dedikerede og engagerede voksne, du nogensinde har mødt?

Bliv elev

Andre fokusfag

Læs mere
Fodbold drenge
Læs mere
Fodbold Piger
Læs mere
Håndbold drenge
Læs mere
Håndbold piger