Book et besøg til et infomøde på onsild

Er du klar til at blive udfordret både menneskeligt, fagligt og sportsligt i et fantastisk inspirende og intenst efterskolemiljø? Er du klar til at få venner for livet, uforglemmelige oplevelser og udvikle dig helt vildt i et samspil med de mest dedikerede og engagerede voksne, du nogensinde har mødt?

23

På et infomøde er der disse punkter :

Vi starter samlet med alle de tilmeldte familier, hvor vi gennemgår:

- En hverdag på skolen
- Et blik på et muligt skoleskema
- En kort gennemgang af vores årskalender
- Informere om de økonomiske forhold for et efterskoleophold


- Give en rundvisning, hvor nuværende elever fra skolen viser dig rundt
- Svare på eventuelle spørgsmål fra dig og din ledsager

Vi slutter af med at holde et kort møde med hver familie:
- Spørge lidt ind til dig og din baggrund, så vi lærer dig lidt at kende
- Byde på en kop kaffe mv.


- Hvis der er ledige pladser på den årgang, du gerne vil gå på, modtager du -efter mødet et link på mail med en indmeldelsesblanket, som I har 14 dage til at returnere. Det koster 1500 kr. i indmeldelsesgebyr.

183506018 4343040379040731 1237049552554387401 N

Ledige pladser:

Det er gratis at stå på vores venteliste.

2022/2023: (Nuværende skoleår)

Vi har ingen ledige pladser, da vi stadig har de 107 elever, der startede skoleåret 7. august. Vi vil skrive her og på øvrige sociale medier, hvis vi får ledige pladser i dette skoleår.

2023/2024:

Vi har 1 ledig plads til en fysisk handicappet elev.

(Ring på 98544433)

2 ledige pladser til piger i 9.klasse

Venteliste i  10.kl. Der står 64 drenge og 56 piger på ventelisten pr. 1/12-22

Venteliste i 9.kl. Der står 5 drenge 

2024/2025:

Venteliste i 10.kl. Derstår 20 drenge og 24 piger på ventelisten pr. 1/12-22

10 ledige pladser i 9.kl. pr. 1/12-22

2025/2026:

Vi oplever stor søgning, så for dig, der er interesseret i 10.kl, så går du i 7.kl. i skoleåret 22/23 skal du booke en plads på en af de næste infomøder.

Find en dato til et infomøde herunder.

I forhold til ventelister på diverse årgange vil vi gerne gøre dem så dynamiske som muligt. Det gør vi ved at skrive ud til jer, der står på ventelisten hver anden måned om I stadig vil stå på ventelisten. Hvis vi ikke modtager svar indenfor en uge, vil man ikke længere stå på ventelisten.

Bookingformular

bliv elev på onsild idrætsefterskole

Er du klar til at blive udfordret både menneskeligt, fagligt og sportsligt i et fantastisk inspirende og intenst efterskolemiljø? Er du klar til at få venner for livet, uforglemmelige oplevelser og udvikle dig helt vildt i et samspil med de mest dedikerede og engagerede voksne, du nogensinde har mødt?

IMG 6081

Optagelses-
proceduren på Onsild

Man skal booke et besøg til et infomøde ved at benytte sig af kontakt formularen her på siden.

Hvis der ingen ledige pladser er, kan man blive skrevet op på venteliste. Vi kontakter jer hvis der skulle blive en plads. I formularen herunder skal I klikke på feltet venteliste 10.kl 23/24, venteliste 9.kl 23/24 eller venteliste 10.kl 24/25.

Man skal altså ikke melde sig til en konkret dato, hvis der er ventelist til den årgang og klassetrin, man søger efter.

Det drejer d.d. om 10. kl. 23/24, 9.kl 23/24 og 10.kl. 24/25. Det er gratis at stå på ventelisten. Vi opdaterer ventelisten hver anden måned.

For jer der søger årgange og klassetrin, der endnu ikke er venteliste til endnu gælder følgende:

Har du endnu ikke besøgt Onsild Idrætsefterskole, og er du nysgerrig for at vide mere, kan du booke dit besøg til et infomøde, via nedenstående formular. Det er et krav at besøge skolen inden du kan blive indmeldt som elev. Besøget varer ca. 2 timer og indeholder rundvisning, orientering om skolen og en samtale.

Når du har besøgt skolen og haft en samtale med os, sender vi efterfølgende en indmeldingsformular, som I har 14 dage til at "sige ja tak, nej tak eller ved ikke endnu". 

Ved "ja tak" udfyldes indmeldelsesblanketten og denne bekræftes skriftligt af skolen ved modtagelsen, og ved samme lejlighed sendes opkrævning på 1.500 kr, hvilket er et indmeldelsesgebyr, som dækker administrationsudgifter, en skoledragt, gymnastiktøj samt t-shirt og shorts.

Ved "ved ikke endnu" skal I kontakte os på 98544433, så vi kan få en snak om, hvilke overvejelser I gør jer og flytte eleven til "elev afventer" mappen i vores optagelsessystem. Så skal I bare henvende jer, når I har taget en beslutning. Vi kan dog ikke garantere at der er en plads til den tid.

Ved " nej tak" skal I sende en mail til kontor@onsild.dk og skrive at I ikke er interesseret i en plads, så vi kan slette barnet i vores optagelsessystem.

Ugeprisen for skoleåret 22/23 er på 2495 kr.

Man er altid velkommen til at henvende sig til skolen og forhøre om ledige pladser. Vi gør opmærksom på, at skolen kun optager elever, der er ikke-rygere og ikke bruger snus.

 

Se vores brochure

IMG 3339

Efterskolernes Dag 2022

25/9 kl. 13-17
På Efterskolernesdag får du mulighed for at komme på besøg og dermed danne dig et indtryk af efterskolen, hvilket kan være rart, hvis du endnu ikke er 100% afklaret omkring dit valg af efterskole. Du vil denne dag kunne se aktiviteter, når du bliver vist rundt på skolen. Du vil komme til en efterskole, hvor vi prøver at afspejle en almindelig hverdag.

Vi får rigtigt mange besøgende, så derfor har vi fokus på at vise besøgende familier, hvad vi er for en efterskole. I vil få en rundvisning af en af de nuværende elever og vores ansatte står klar, hvis I har spørgsmål og sidst, men ikke mindst vil vi byde jer på lidt lækkert fra vores køkken. Det er vores mål at I tager hjem med en sikker idé om hvad Onsild Idrætsefterskole har at byde på.

Det vil ikke være muligt at blive skrevet op eller reservere en plads på efterskolernesdag, da vi ikke har tid til at tage en samtale med jer. I skal melde jer til et infomøde via formularen på denne side.

 

IMG 1461

Det får du ud af besøget

Der er en god chance for, at du finder ud af, om Onsild er noget for dig. Og ikke mindst om Onsild Idrætsefterskole nu også passer til dine behov. Efterskolernes Dag er en begivenhed, hvor mange besøgende får det sidste skud inspiration til at tilmelde sig efterskolen. Andre finder måske ud af, at efterskolelivet ikke lige passer til dem.