book et besøg på onsild

Er du klar til at blive udfordret både menneskeligt, fagligt og sportsligt i et fantastisk inspirende og intenst efterskolemiljø? Er du klar til at få venner for livet, uforglemmelige oplevelser og udvikle dig helt vildt i et samspil med de mest dedikerede og engagerede voksne, du nogensinde har mødt?

23

vi vil denne aften:

Starte et samlet møde med alle tilmeldte familier, hvor vi gennemgår:

- En hverdag på skolen
- Et blik på et muligt skoleskema
- En kort gennemgang af vores årskalender
- Informere om de økonomiske forhold for et efterskoleophold
- Give en rundvisning, hvor nuværende elever fra skolen viser dig rundt
- Svare på eventuelle spørgsmål fra dig og din ledsager
- Spørge lidt ind til dig og din baggrund, så vi lærer dig lidt at kende
- Byde på en kop kaffe mv.
- Hvis der er ledige pladser på den årgang, du gerne vil gå på, modtager du -efter mødet et link på mail med en indmeldelsesblanket, som I har 14 dage til at returnere. Det koster 1500 kr. i indmeldelsesgebyr.

183506018 4343040379040731 1237049552554387401 N

Ledige pladser

2021/2022:

Alt udsolgt.

2022/2023:

Venteliste 10.kl og for elever med særlige behov.

Få ledige pladser i 9.kl. 

2023/2024:

Få ledige pladser i 10.kl og 9.kl.

2024/2025:

Stadig ledige pladser.

bookingformular

bliv elev på onsild idrætsefterskole

Er du klar til at blive udfordret både menneskeligt, fagligt og sportsligt i et fantastisk inspirende og intenst efterskolemiljø? Er du klar til at få venner for livet, uforglemmelige oplevelser og udvikle dig helt vildt i et samspil med de mest dedikerede og engagerede voksne, du nogensinde har mødt?

IMG 6081

optagelses-
proceduren på onsild

Man kan reservere en plads ved at benytte sig af kontakt formularen her på siden og booke et besøg.

Hvis der ingen ledige pladser er, kan man blive skrevet op på venteliste. Eleven og dennes forældre skal aflægge et besøg på skolen, inden indmeldelse kan finde sted. Vi indkalder jer hvis der skulle blive en plads.

Har du endnu ikke besøgt Onsild Idrætsefterskole, og er du nysgerrig for at vide mere, kan du booke dit besøg via nedenstående formular. Det er et krav at besøge skolen inden du kan blive tilmeldt som elev. Besøget varer ca. 2 timer og indeholder rundvisning og orientering om skolen.

Når du har besøgt skolen og haft en samtale med os, sender vi efterfølgende en indmeldingsformular. Indmeldelsen bekræftes skriftligt af skolen, og ved samme lejlighed sendes opkrævning på 1.500 kr, hvilket er et indmeldelsesgebyr, som dækker administrationsudgifter, en skoledragt, gymnastiktøj samt t-shirt og shorts.

Ugeprisen for skoleåret 21/22 er på 2445 kr.

Man er altid velkommen til at henvende sig til skolen og forhøre om ledige pladser. Vi gør opmærksom på, at skolen kun optager elever, der er ikke-rygere.

Ledige elevpladser:

Der er venteliste til 10.kl 22/23 og få ledige almene pladser i 9.kl. 22/23.

Der er ledige pladser til 23/24 og 24/25.

Se vores brochure

IMG 3339

efterskolernes aften

12/1 kl. 18-21
På Efterskolernes Aften får du mulighed for at komme på besøg og dermed danne dig et indtryk af efterskolen, hvilket kan være rart, hvis du endnu ikke er 100% afklaret omkring dit kommende skoleår. Du vil denne aften kunne se aktiviteter i faglokalerne. Du vil komme til en efterskole, hvor vi prøver at afspejle en almindelig hverdag.

IMG 1461

Det får du ud af besøget

Der er en god chance for, at du finder ud af, om Onsild er noget for dig. Og ikke mindst om Onsild Idrætsefterskole nu også passer til dine behov. Efterskolernes Dag er en begivenhed, hvor mange besøgende får det sidste skud inspiration til at tilmelde sig efterskolen. Andre finder måske ud af, at efterskolelivet ikke lige passer til dem.