Bliv elev > Efterskolernes Dag 2021

Efterskolernes dag 2021

26. september fra kl. 13 til kl. 17

Der er ikke tilmeldning til dette åben hus arrangement. Vi glæder os til at se dig og din familie.

På Efterskolernes Dag får du mulighed for at komme på besøg og dermed danne dig et indtryk af efterskolen, hvilket kan være rart, hvis du endnu ikke er 100% afklaret omkring dit kommende skoleår. Du vil denne dag kunne se aktiviteter i faglokalerne og sportsaktiviteter hele dagen. Så du vil komme til en efterskole, hvor vi prøver at afspejle en almindelig hverdag.

Dagen er et spændende arrangement at møde op til – både for kommende elever, men også for forældre. I får en rundvisning af vores skønne elever, der ved alt om at gå på ONSILD og en snak med en af lærerne, hvor det er muligt at høre nærmere om skolens hverdag og indhold.

 

Hvad får man ud af et besøg på Efterskolernes Dag?

Der er en god chance for, at du finder ud af, om Onsild er noget for dig. Og ikke mindst om Onsild Idrætsefterskole nu også passer til dine behov. Efterskolernes Dag er en begivenhed, hvor mange besøgende får det sidste skud inspiration til at tilmelde sig efterskolen. Andre finder måske ud af, at efterskolelivet ikke lige passer til dem. Vi er alle forskellige, og ved at møde op til denne dag kan du komme tættere på en beslutning omkring, hvorvidt dit kommende skoleår skal forløbe sig hos os.

Har I ikke har mulighed for at komme og besøge os på efterskolernes dag, kan I komme til et af vores info-møder, som vi afholder ca. 1 gang hver måned.

Du kan melde dig til en info-møder her

Vi har venteliste til 10.klasse 22/23 og få pladser tilbage i 9.klasse.