Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /srv/users/onsild/apps/onsild/public/wp-content/themes/website/inc/functions.inc on line 195

Bliv elev på
Onsild Idrætsefterskole

Bliv elev

Velkommen til vores efterskole

Er du klar til at blive udfordret både menneskeligt, fagligt og sportsligt i et fantastisk inspirende og intenst efterskolemiljø? Er du klar til at få venner for livet, uforglemmelige oplevelser og udvikle dig helt vildt i et samspil med de mest dedikerede og engagerede voksne, du nogensinde har mødt?

På Onsild Idrætsefterskole arbejder vi mod et fælles mål. Et mål om at du gennem høj faglighed, et spændende undervisningsmiljø, en aktiv hverdag og en venlig atmosfære med plads til humor, bliver dygtigere! Dygtigere til de boglige fag, blandt andet gennem niveauopdelt undervisning, to lærerordning i en del af dine timer og dygtigere til dine forskellige sports fokusfag gennem dedikerede og engagerede trænere.

Du indgår i et stærkt fælleskab sammen med 87 andre idrætsglade elever på Onsild, og vi står klar til favne dig og flytte dig som menneske, så du kan nå dine mål.

Optagelsesprocedure

Man kan reservere en plads på følgende måde:

  • Benytte sig af kontakt formularen her på siden og booke et besøg.
  • Ved at henvende sig til skolen pr. telefon. Tlf: 98544433
  • Sende en mail på kontor@onsild.dk

Hvis der ingen ledige pladser er, kan man blive skrevet op på venteliste. Eleven og dennes forældre skal aflægge et besøg på skolen, inden indmeldelse kan finde sted.

Har du endnu ikke besøgt Onsild Idrætsefterskole, og er du nysgerrig for at vide mere, kan du booke dit besøg via nedenstående formular. Det er et krav at besøge skolen inden du kan blive tilmeldt som elev.

Besøget varer ca. 2 timer og indeholder rundvisning og orientering om skolen.

Når du har besøgt skolen og haft en samtale med os, sender vi efterfølgende en indmeldingsformular.

Indmeldelsen bekræftes skriftligt af skolen, og ved samme lejlighed sendes opkrævning på 1.500 kr, hvilket er et indmeldelsesgebyr, som dækker administrationsudgifter, en skoledragt, gymnastiktøj samt t-shirt og shorts.

Ugeprisen for skoleåret 19/20 er på 2350 kr.

Man er altid velkommen til at henvende sig til skolen og forhøre om ledige pladser.

Vi gør opmærksom på, at skolen kun optager elever, der er ikke-rygere.

 

Ledige elevpladser:

Der er venteliste til vores inklusions, handicap og ordblinde pladser til 19/20.

Der er 2 ledige drenge pladser. og 2 ledige pige pladser, så hvis du skal med på holdet, skal du kontakte os hurtigst muligt på 98544433, så vi kan lave en aftale om en samtale.

Til de efterfølgende skoleår er der stadig ledige pladser, men generelt få ledige pladser til elever med særlige behov. Til 20/21 skal du booke plads på 1 af vores info aftner i august eller september. Book herunder.

 

Se vores brochurer

Brochure 1

Brochure 2

Book dit besøg