Nyheder > Velkommen til vores nye viceforstander!

Onsild Idrætsefterskole har ansat ny viceforstander

I forbindelse med, at nuværende viceforstander Jesper Kristensen skal være ny forstander på skolen, har man ansat Tina Niss pr. 1.august som viceforstander.

Tina kommer fra en stilling som lærer på Dronninglund Efterskole, hvor hun har været ansat i 12 år. Her har hun siddet med nogle af de administrative opgaver, som hendes nye stilling også indeholder. Fagligt er Tina beskikket censor i matematik, en erfaren tysklærer og særdeles IT kyndig. Tina er også uddannet skolevejleder og har stor erfaring, med de øvrige aspekter af efterskolelivet, såsom tilsyn og kontaktlærerfunktionen.

Tina trives rigtig godt blandt eleverne og holder meget af elevkontakten. De ser hende som et gennemskueligt, varmt og voksent menneske, som man kan regne med. Blandt hendes kolleger er hun kendt for at være positiv og konstruktiv, struktureret og fokuseret. Disse værdier og egenskaber kom til udtryk til de samtaler, som ansættelsesudvalget havde med Tina.

Den nye viceforstander bor i Dronninglund, med sin mand og to børn. Fritiden bruger hun på familien og venner. Hun elsker at arbejde i haven og drivhuset, at sætte gamle møbler i stand og at sy ting og tøj. Hun kan lide at køre en tur på Nimbussen.

Vi glæder os til at få Tina i huset fra august og ved, at hun vil bidrage til den gode udvikling som Onsild Idrætsefterskole er inde i.

12-06-2019

Flere nyheder

19. jun 2019
To ledige stillinger på Onsild!
Efterskolelærer eller lærerbarselsvikar...
12. jun 2019
Velkommen til vores nye viceforstander!
Tina Niss er pr. 1.august vores nye viceforstander...
24. maj 2019
Sangforedrag med Rasmus Skov Borring
Kanon sangforedrag på Onsild Idrætsefterskole...