Nyheder > Forstanderskift på Onsild Idrætsefterskole

Forstanderskift på Onsild Idrætsefterskole

01-08-2019
Når et nyt skoleår skydes i gang på Onsild Idrætsefterskole søndag d. 11. august 2019, bliver det med en ny forstander ved roret.

Søren Haubjerg, som har varetaget opgaven på Onsild igennem de sidste godt fem år, starter den første august som ny forstander på Vesterlund Efterskole.

Søren udtaler: ”For godt fem år siden var mit drømmejob at blive efterskoleforstander på netop Onsild Idrætsefterskole. Skolens profil, tilgangen til eleverne og den pædagogiske vinkel, var virkelig noget, jeg kunne se mig selv i. Jeg har i de år, jeg har været forstander på Onsild, lært utroligt meget af et helt igennem fantastisk personale. Deres måde at arbejde med eleverne på, og deres tilgang til dét at lave fed efterskole, har jeg lært utroligt meget af. De har været en kæmpe inspiration for mig”.

Endvidere siger Søren: ” Jeg har altid haft en indre stemme, som igen og igen har sagt til mig, at jeg skal kæmpe for at nå mine mål. En tilgang som jeg også ofte har spredt ud over mine efterskoleelever og medarbejdere på Onsild Idrætsefterskole. At de skal sætte sig mål og kæmpe for at nå dem! Vesterlund var for mig et nyt mål, med ønsket om nye spændende udfordringer.

Søren flytter efter planen med familien mod Silkeborg i løbet af 2019, og dermed er et kapitel på Onsild skrevet: ”Jeg kan ikke TAKKE Onsild Idrætsefterskole nok for, at de for godt 5 år siden viste mig den store tillid, at være forstander på Onsild. En helt fantastisk efterskole med et helt igennem dedikeret, dygtigt, inspirerende og sjovt personale!! Det har været en spændende og udviklende tid med personalet, eleverne og alle de andre der er omkring skolen. AF HJERTET TAK TIL ALLE!

Bestyrelsen og personalet på Onsild Idrætsefterskole har i bestræbelserne på at lave den bedste og mest smidige konstruktion med en ny ledelse, besluttet at ansætte skolens nuværende viceforstander Jesper Kristensen, som ny forstander fra d. 1. august 2019.

Skolens formand Karen Høj Kjeldsen udtaler: ” Jesper har igennem de sidste mange år haft en forstander i maven, og bestyrelsen, såvel som de ansatte på skolen, bakker 100% op om Jesper som skolens nye forstander. Jesper er garant for, at skolens værdigrundlag og DNA lever videre. Det er vigtigt at kende sin skoles rødder, når man skal lede den forandringsproces, som Onsild Idrætsefterskole står overfor, med udvidelse af elevtallet fra 93 til 105 i skoleåret 2020/2021”.

Jesper Kristensen ser frem til at sætte sig i forstanderstolen: ”Jeg har i længere tid haft en spirende energi i maven i forhold til at prøve mig selv af som forstander. At muligheden for at det kan lade sig gøre på Onsild, er derfor helt perfekt – egentlig både for mig, men også for min familie. Vi bor allerede i forstanderboligen”. Jesper har været 20 år i efterskoleverdenen og været viceforstander på skolen siden 2011.

Den nye forstander har stor tro på, at Onsild Idrætsefterskole kan forsætte sin gode udvikling; dette både i forhold til et stabilt og godt elevoptag, men også i forhold skolens idrætsprofil, arbejdet med de forskellige elevgrupper og skolens pædagogiske sigte. I første omgang skal vi ud og finde en ny viceforstander, så holdet er klar til at møde elevhold 19/20 den anden søndag i august.

Flere nyheder

03. mar 2020
Gymnastik Opvisninger 2020
Se vores program for de kommende gymnastik opvisniger rundt i Jylland...
17. sep 2019
Springcenter tilknyttet Onsild Idrætsefterskole!
Onsild Idrætsefterskole har igen indgået samarbejde med Rosendal Idrætsforum ved Hobro. Eleverne på...
11. sep 2019
Kom til INFO-aften
Hvis du skal med på et af de kommende elevhold skal du melde dig til et af vores kommende info-møder...