Fokusfag > Fodbold drenge

Fælles om fodbold

Fodbold drenge

Fodbold er den mest populære sport i Danmark, og her hos Onsild Idrætsefterskole får du rig mulighed for at dyrke den. Vi træner flere gange ugentligt og prioriterer højt, at du udvikler dig som fodboldspiller.

Nordjyske mesterskaber og masser af efterskolekampe
Udover vores ugentlige træningssessioner vil du også få rigeligt med kamperfaring på vores fodboldhold. Vi spiller regelmæssigt kampe mod andre efterskoler, hvor konkurrencen er helt i top. Den største begivenhed er dog de Nordjyske Mesterskaber, som vi spiller udendørs i september. Her får spillerne for alvor mulighed for at vise niveauet, og da turneringen ligger i begyndelsen af efteråret, er det en begivenhed, der får rystet fodboldholdet sammen på fremragende vis.

Januar måned byder på Nordjyske Mesterskaber i indefodbold. Vi træner indefodbold i den frie aftentid i månederne op til stævnet. Der er fokus på det taktiske, det tekniske og indøvede systemspil. Både i 2019 og 2020 kvalificerede vi os til Danmarksmesterskaberne i indefodbold ved at besejre de konkurrerende efterskoler i den nordjyske landsdel.

Fodbold året rundt – Kunstgræs
Da vi træner hele året rundt, behøver du ikke at bekymre dig om at miste formen over vinteren. Vi benytter kunststofbanen ved DS Arena i Hobro i perioden fra november til marts, hvilket sikrer gode træningsforhold, selv når vejret er skidt. Det er samme bane, som superligaklubben Hobro IK benytter til deres vintertræning – derfor kan vi stadig træne over vinteren, hvilket er en stor fordel.

Vi udvikler dig
Alle kan være med på vores fodboldhold – uanset indledende niveau. Dermed er der ingen grund til at afvise fodbolden, så længe interessen er til stede. Fodbold som fast fag er både underholdende og lærerigt! Der er typisk to trænere på til træningerne, så alle bliver udfordret og får gode oplevelser på netop deres niveau!

 

Lærere på fodbold

Peter Jokumsen
Lærer, dansk, tysk, fodbold og volleyball
Tlf: 28977728
Læs mere
Skjul vindue

Ansat siden 2019

Michael Jeppesen
Lærer, dansk, engelsk, medborgerskab, fodbold, fitness, parasport
Læs mere
Skjul vindue

Ansat siden 2016.

Bliv elev

Er du klar til at få venner for livet, uforglemmelige oplevelser og udvikle dig helt vildt i et samspil med de mest dedikerede og engagerede voksne, du nogensinde har mødt?

Bliv elev

Andre fokusfag

Læs mere
Fodbold piger
Fodbold piger
Læs mere
Håndbold drenge
Håndbold drenge
Læs mere
Håndbold piger
Håndbold piger
Læs mere
Volleyball
Volleyball