Fokusfag > Dance & Performance

Fælles om dance & performance

Dance & performance

Vild med kreativitet, musik og dans? Så er dance & performance det perfekte fokusfag. Her lærer du en helt masse i løbet af året og får det sjovt med dans og bevægelse undervejs.

Alt fra street til funk

Vi begrænser os ikke til en enkelt stilart i undervisningen. Tværtimod: Du kommer til at lære alt fra hip-hop, house, funk og wacking til mere klassiske stilarter. Der vil være et forløb, hvor vi fokuserer på de tekniske færdigheder, så du får kontrol over kroppen og let kan tilpasse dig de stilarter, som du senere vil blive introduceret for.

Du får altså en bred dance træning i løbet af året, og det skal nok blive både underholdende og lærerigt!

Vi viser os frem!

Hvis du vælger dance & performance på Onsild, så siger du også ja til at være med i skolens gymnastikopvisning med forskellige serier fra dette fokusfag. Vi laver ca. 14 opvisninger i løbet af foråret.

Derforuden tager vi ud og laver flash mobs forskellige steder. Det bliver så fedt!

Både drenge og piger kan tilmelde sig fokusfaget dance & performance. Vi har det sjovt, og kroppen får en god omgang motion, når vi danser. Desuden kan det være, at du i forvejen er interesseret i musik og idræt som helhed og gerne vil prøve et fag, der kombinerer de to ting. I så fald er dance & performance et glimrende valg. Her handler det nemlig om at følge rytmen og bevæge kroppen på samme tid!

Lærere på dance & performance

Cæcilie Tinbæk Steffensen
Lærer, Engelsk, Tysk, Dance&performance, Teater og Fitness
Email: ct@onsild.dk
Tlf: 28267662
Læs mere
Skjul vindue

Ansat siden 2020

Bliv elev

Er du klar til at få venner for livet, uforglemmelige oplevelser og udvikle dig helt vildt i et samspil med de mest dedikerede og engagerede voksne, du nogensinde har mødt?

Bliv elev

Andre fokusfag

Læs mere
Fodbold drenge
Fodbold drenge
Læs mere
Fodbold piger
Fodbold piger
Læs mere
Håndbold drenge
Håndbold drenge
Læs mere
Håndbold piger
Håndbold piger