Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /srv/users/onsild/apps/onsild/public/wp-content/themes/website/inc/functions.inc on line 195
Bliv elev > Efterskolernes Dag

Efterskolernes dag den 29/9 kl. 13 til 17

På Efterskolernes Dag får du mulighed for at komme på besøg og dermed danne dig et indtryk af efterskolen, hvilket kan være rart, hvis du endnu ikke er 100% afklaret omkring dit kommende skoleår. Der vil denne dag være aktiviteter i faglokalerne og sportsaktiviteter hele dagen. Så du vil komme til en skole, hvor vi prøver at afspejle en almindelig hverdag.

Dagen er et spændende arrangement at møde op til – både for kommende elever, men også for forældre. I får en rundvisning af vores skønne elever, der ved alt om at gå på ONSILD og en snak med en af lærerne, hvor det er muligt at høre nærmere om skolens hverdag og indhold.

Der vil dagen igennem desuden være smagsprøver på nogle af de økologiske madvarer, som vi byder eleverne her på Onsild Idrætsefterskole.

Efterskolernes Dag finder sted den sidste søndag i september fra 13 – 17.

Se oversigten på fokusfag her

Hvad får man ud af et besøg på Efterskolernes Dag?

Der er en god chance for, at du finder ud af, om efterskolen er noget for dig. Og ikke mindst om vores efterskole nu også passer til dine behov. Efterskolernes Dag er en begivenhed, hvor mange besøgende får det sidste skud inspiration til at tilmelde sig efterskolen. Andre finder måske ud af, at efterskolelivet ikke lige passer til dem. Vi er alle forskellige, og ved at møde op til denne dag kan du komme tættere på en beslutning omkring, hvorvidt dit kommende skoleår skal forløbe sig hos os.

Derudover kan det også være, at du allerede her beslutter dig for, hvilke fokusfag, du vil gå i dybden med. Vi har mange fag at vælge imellem, og du kan høre mere om hver enkelt, når du besøger os til Efterskolernes Dag. Du skal først vælge fokusfag, når du starter som elev.

Hvis du og din familie ikke har mulighed for at komme og besøge os på efterskolernes dag, har i mulighed for at komme på en af vores info-aftner, som vi afholder ca. 1 gang hver måned.

Du kan melde dig til en info aften her