Bliv elev > Efterskolernes Aften

Efterskolernes aften

8/1-2020 kl. 18 til 21

Efterskolernes Aften er en relativt ny tradition, som minder om Efterskolernes Dag. Du får mulighed for at komme på besøg og dermed danne dig et indtryk af efterskolen, hvilket kan være rart, hvis du endnu ikke er 100% afklaret om efterskole er noget for dig..

Der er venteliste i 10.kl og 9.kl. til skoleåret 20/21. 

Aftenen er et spændende arrangement at møde op til – både for kommende elever, men også for forældre. I får sammen en rundvisning og en snak med en lærer, hvor det er muligt at høre nærmere om skolens hverdag og indhold.

Aftenen inkluderer desuden en smagsprøve på nogle af de økologiske madvarer, som vi byder eleverne her på Onsild Idrætsefterskole.

Hvad får man ud af et besøg på Efterskolernes Aften?

Der er en god chance for, at du finder ud af, om efterskolen er noget for dig. Og ikke mindst om vores efterskole nu også passer til dine behov. Efterskolernes aften er en begivenhed, hvor mange besøgende får det sidste skud inspiration til at tilmelde sig efterskolen. Andre finder måske ud af, at efterskolelivet ikke lige passer til dem. Vi er alle forskellige, og ved at møde op til denne aften kan du komme tættere på en beslutning omkring, hvorvidt dit kommende skoleår skal forløbe sig hos os.

Derudover kan det også være, at du allerede her beslutter dig for, hvilke fokusfag, du vil gå i dybden med. Vi har mange fag at vælge imellem, og du kan høre mere om hver enkelt, når du besøger os til Efterskolernes Aften.

Hvis I ikke har mulighed for at komme til Efterskolernes aften, kan I melde jer til en af vores info-aftner her